تعداد بازدید : 155 - تاریخ خبر : یکشنبه 17 تیر 1397 - 02:00
امسال برگزار می شود؛
کنفرانس بین المللی بازی‌های دیجیتال به میزبانی دانشگاه صداوسیما

مدیرعامل بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای از برگزاری دومین کنفرانس ملی و نخستین کنفرانس بین المللی بازی‌های رایانه‌ای در دانشگاه صدا و سیما خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما، مهندس حسن کریمی قدوسی در مراسم امضای تفاهم نامه با دانشگاه صداوسیما گفت: این کنفرانس با هدف تحقیقات بازی‌های دیجیتال در ۴ گرایش فنی، علوم انسانی، هنر و علوم پزشکی به منظور کاربردی سازی این فناوری‌ها با تمرکز ویژه بر بازی‌های جدی برگزار می‌شود.
وی افزود: در بازی‌های جدی دیجیتال اهدافی فراتر از تفریح همچون آموزش، مهارت افزایی، آگاهی سازی، اطلاع رسانی و تبلیغات مورد توجه قرار می‌گیرد. تلاش ما به منظور برگزاری چرخشی این کنفرانس در دانشگاه‌ها به منظور شناسایی استعداد‌ها و چرخش علم در سطح دانشگاه هاست.
کریمی قدوسی گفت: کنفرانس بازی‌های دیجیتال دارای هیئت علمی و شورای سیاست گذاری است که در آن برنامه ریزی‌های برگزاری این کنفرانس و بخش‌های مختلف آن تبیین می‌شود.

رئیس بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای هدف از برگزاری کنفرانس بازی‌های دیجیتال را تقویت مبانی نظری و پیوند صنعت و دانشگاه به ویژه در زمینه بازی‌های جدی رایانه‌ای اعلام کرد.

وی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به اینکه بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای زیر نظر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی از سال ۸۵ براساس مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی فعال شده است، گفت: وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی رئیس هیئت امنای بنیاد است و صداوسیما نیز نماینده‌ای در این هیئت دارد.

کریمی قدوسی افزود: حمایت از بازی سازان رایانه‌ای همچنین نظارت و اعطای مجوز به بازی رایانه‌ای و تعیین رده سنی برای این بازی‌ها چه آن دسته که در داخل تولید شده اند و چه بازی‌های خارجی همچنین فعالیت‌های آموزشی انستیتو ملی بازی سازی و مرکز رشد بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای با همکاری دانشگاه‌ها و همچنین فعالیت‌های پژوهشی در کشور که کنفرانس ملی بازی‌های دیجیتال نیز ازجمله این فعالیت‌های پژوهشی است.

این فعال بخش تولیدات هنری دیجیتالی پیشنهاد کرد: رشته متمرکز کارشناسی ساخت بازی‌های رایانه‌ای در دانشگاه صداوسیما فعال شود. بنابراین مبانی این رشته تدوین شده و آماده ارائه به دانشگاه هاست.
یادآور می شود؛ نخستین کنفرانس بین المللی و دومین کنفرانس ملی بازی‌های رایانه‌ای هشتم و نهم آذر در تهران برگزار خواهد شد.

رییس دانشگاه صدا و سیما از احمدرضا درویش به پاس 4 دهه تلاش هنری در تلویزیون و سینمای ایران تجلیل و قدردانی کرد و نشان استاد افتخاری این دانشگاه را به او اعطاء ک...
دکتر میرباقری تلویزیون ایران را تأثیرگذارترین رسانه میان مردم دانست و گفت: بیش از هشتاد درصد مردم کشور مخاطب تلویزیون جمهوری اسلامی ایران هستند.
آیین نکوداشت و آغاز سال تحصیلی 98 - 1397 دانشگاه صدا و سیما روز اول مهر، ساعت 10 صبح در آمفی تئاتر این دانشگاه برگزار می شود.
نخستین نشست کارگروه اجرایی « دومین کنفرانس ملی و نخستین کنفرانس بین المللی بازی های رایانه ای » در دانشگاه صدا و سیما برگزار گردید.
رییس دانشگاه صدا و سیما تنوّع و تکثّر تولیدات در رادیو و تلویزیون را منوط به احیاء و تقویت بخش فیلمنامه نویسی دانست.