تعداد بازدید : 156 - تاریخ خبر : یکشنبه 17 تیر 1397 - 01:09
دکتر اسفندیاری؛
دانشگاه صدا و سیما پیشگام در تحقیق و توسعه هنرها و بازی های دیجیتالی است

رییس دانشگاه صدا و سیما با اشاره به احیای دوباره دانشکده هنرهای دیجیتال این دانشگاه در سال جاری گفت: ساخت بازی های رایانه ای یکی از علوم میان رشته ای است که این دانشگاه در تحقیق، آموزش، تولید و توسعه هنرهای دیجیتالی پیش گام بوده و هست.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما دکتر شهاب اسفندیاری در مراسم انعقاد تفاهم نامه همکاری میان این دانشگاه و بنیاد ملی بازی های رایانه ای با تسلیت ایام شهادت امام صادق(ع) افزود: متاسفانه در دانشگاه های کشور حوزه های علوم میان رشته ای هنوز توسعه کافی نداشته است و کنفرانسی که در ماه های آتی با موضوع تحقیقات بازی های دیجیتالی برگزار خواهد شد کاملاً کنفرانسی بینارشته ای میان علوم هنری، فنی مهندسی، ارتباطی و انسانی و حتی پزشکی خواهد بود.

رییس دانشگاه صدا و سیما ادامه داد: حمایت از آموزش و پژوهش علوم و فنون بینارشته ای از جمله بازی های رایانه ای یکی از اهداف مهم دانشکده هنرهای دیجیتال این دانشگاه خواهد بود.

اسفندیاری گفت: در دانشکده هنرهای دیجیتال دانشگاه صدا و سیما سعی خواهد شد رشته هایی مانند انیمیشن، بازی های رایانه ای و جلوه های ویژه بصری که امروزه در صنعت سینمای جهان طرفداران بسیاری دارد، مورد توجه جدی قرار گیرد و گام های جدیدی در این حوزه برداشته خواهد شد.

این استاد علم سینما با اشاره به اینکه بیشتر کاربران محصولات هنرهای دیجیتالی جوانان هستند، افزود: با توجه به مشکلات اقتصادی و معضل بیماری در کشور، توسعه صنعت ساخت بازی های دیجیتالی کمک شایانی به بازار کار و اشتغال جوانان می تواند داشته باشد.

اسفندیاری گفت: دانشگاه صدا و سیما ظرفیت های بسیار خوبی چه از نظر محتوای علمی و ادبیاتی و چه از نظر فنی و تجهیزاتی برای تربیت استعدادهای جوان و رشد و توسعه صنعت بازی های رایانه ای دارد.

رییس دانشگاه صدا و سیما در پایان ابراز امیدواری کرد همکاری این دانشگاه و بنیاد ملی بازی های رایانه ای به گسترش کمی و کیفی این صنعت در کشور منجر شود.

رییس دانشگاه صدا و سیما از احمدرضا درویش به پاس 4 دهه تلاش هنری در تلویزیون و سینمای ایران تجلیل و قدردانی کرد و نشان استاد افتخاری این دانشگاه را به او اعطاء ک...
دکتر میرباقری تلویزیون ایران را تأثیرگذارترین رسانه میان مردم دانست و گفت: بیش از هشتاد درصد مردم کشور مخاطب تلویزیون جمهوری اسلامی ایران هستند.
آیین نکوداشت و آغاز سال تحصیلی 98 - 1397 دانشگاه صدا و سیما روز اول مهر، ساعت 10 صبح در آمفی تئاتر این دانشگاه برگزار می شود.
نخستین نشست کارگروه اجرایی « دومین کنفرانس ملی و نخستین کنفرانس بین المللی بازی های رایانه ای » در دانشگاه صدا و سیما برگزار گردید.
رییس دانشگاه صدا و سیما تنوّع و تکثّر تولیدات در رادیو و تلویزیون را منوط به احیاء و تقویت بخش فیلمنامه نویسی دانست.