تاریخ خبر:‌یکشنبه ۱۷ تیر ۱۳۹۷ - بازدید:‌۸۲۱
با هدف رشد صنعت بازی های رایانه ای انجام شد؛
امضای تفاهم نامه همکاری میان دانشگاه صدا و سیما و بنیاد ملی بازی های رایانه ای

تفاهم نامه همکاری برگزاری « دومین کنفرانس ملی و نخستین کنفرانس بین المللی تحقیقات بازی های دیجیتال، گرایش ها، فناوری ها و کاربردها » بین دانشگاه صدا و سیما جمهوری اسلامی ایران و بنیاد ملی بازی های رایانه ای امضا شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما این تفاهم نامه به منظور هم افزایی دو مجموعه بنیاد ملی بازی های رایانه ای و دانشگاه صدا و سیما در به کارگیری ظرفیت ها و توانایی های دو طرف و ارتقای نقش آفرینی هر یک در راستای استفاده از توان دانشگاه ها برای تولید علم منعقد شده است.

رییس دانشگاه صدا و سیما و مدیرعامل بنیاد ملی بازی های رایانه ای در این تفاهم نامه بر شناسایی و جذب استعدادهای دانشجویی و فراهم آوردن بستری برای رشد و ارتقای توانمندی ها تأکید داشتند.

از دیگر موضوعات این تفاهم نامه می توان به گسترش و پشتیبانی از پژوهش های محصول محور در حوزه بازی های دیجیتال، ایجاد یک شبکه علمی بین مراکز تحقیقاتی، دانشگاه ها برای اشتراک تحقیقات علمی در حوزه بازی های رایانه ای، تحقق جامعیت میان رشته ای بودن در حوزه های دیجیتال با انتقال دانش تولید شده از علوم انسانی، فنی و مهندسی، هنر و علوم پزشکی به صنعت بازی های دیجیتال اشاره کرد.

معاون برون مرزی سازمان صداوسیما از افزایش موج حمایت رسانه ای از مجری شبکه پرس تی وی در خارج از کشور خبر داد.
حسین محب‌اهری، هنرمند تئاتر، تلویزیون و سینما بامداد روز چهارشنبه ۲۶ دی، دارفانی را وداع گفت.
رییس مرکز علمی‌کاربردی رسانه، فعالیت های مهارت آموزی این مراکز را نمود علمی و عملی نیل به اهداف اقتصاد مقاومتی دانست.
دانشجویان و فارغ التحصیلان طلبه دانشکده دین و رسانه (قم) دانشگاه صدا و سیما در نهمین جشنواره فیلم عمار افتخار آفرین شدند.
گردهمایی تعدادی از روسای دانشگاه‌های وابسته با سازمان‌ها به میزبانی دانشگاه صدا و سیما برگزار شد.