تعداد بازدید : 374 - تاریخ خبر : سه شنبه 19 تیر 1397 - 06:24
اعتمادی :
مشاغل حساس، انتخاب اصلح را طلب می کند

مدیرکل هسته گزینش سازمان صدا و سیما انتخاب اصلح را شرط گزینش افراد برای فعالیت و اشتغال در مشاغل حساس رسانه ملی برشمرد.

محمدرضا اعتمادی درحاشیه بازدید از کمیته های مصاحبه حضوری داوطلبان کارشناسی ارشد دانشگاه صدا و سیما به خبرنگار روابط عمومی این دانشگاه گفت: روند اجرایی کمیته های مصاحبه نسبت به سالهای قبل بسیار منسجم، منظم و دقیق تر شده است. این انسجام نشان از تعامل خوب دو بخش گزینش سازمان و دانشگاه صدا و سیما دارد.

وی افزود: کمیته های حضوری دانشگاه بیشتر جنبه علمی و تخصصی دارد و همکاران گزینش که حضوری اطمینان بخش در کمیته ها داشته و دارند از روند اجرای کمیته های جذب دانشجویان کارشناسی ارشد و همکاری با استادان دانشگاه صدا و سیما ابراز رضایت داشته اند.

مدیرکل هسته گزینش رسانه ملی تصریح کرد: سازمان صدا و سیما بواسطه برخورداری از ظرفیت های رادیویی و تلویزیونی از جمله سازمان های حساس و مهم محسوب می شود و بالطبع بسیاری از مشاغل موجود در این سازمان نیز از زمره مشاغل حساس به حساب می آیند. بنابراین ایجاب می کند افرادی که از طریق تحصیل در دانشگاه صدا و سیما می خواهند در آینده عهده دار مشاغل حساس رسانه ملی شوند، مورد مطالعه ایی علمی و اخلاقی قرار گیرند و از بین جمع کثیر داوطلبان دانشگاه، افرادی که از نظر علمی و اخلاقی دارای صلاحیت باشند، جذب شوند.

اعتمادی افزود: البته این گزینش افراد اصلح در تمام سازمان های اجرایی و وزارتخانه ها که دارای دانشگاه هستند، امری معمول و اداری است و همیشه در جذب دانشجویان اعمال می شود.

رییس دانشگاه صدا و سیما از احمدرضا درویش به پاس 4 دهه تلاش هنری در تلویزیون و سینمای ایران تجلیل و قدردانی کرد و نشان استاد افتخاری این دانشگاه را به او اعطاء ک...
دکتر میرباقری تلویزیون ایران را تأثیرگذارترین رسانه میان مردم دانست و گفت: بیش از هشتاد درصد مردم کشور مخاطب تلویزیون جمهوری اسلامی ایران هستند.
آیین نکوداشت و آغاز سال تحصیلی 98 - 1397 دانشگاه صدا و سیما روز اول مهر، ساعت 10 صبح در آمفی تئاتر این دانشگاه برگزار می شود.
نخستین نشست کارگروه اجرایی « دومین کنفرانس ملی و نخستین کنفرانس بین المللی بازی های رایانه ای » در دانشگاه صدا و سیما برگزار گردید.
رییس دانشگاه صدا و سیما تنوّع و تکثّر تولیدات در رادیو و تلویزیون را منوط به احیاء و تقویت بخش فیلمنامه نویسی دانست.