تعداد بازدید : 696 - تاریخ خبر : شنبه 2 تیر 1397 - 07:15
اطلاعیه ؛
انتصاب در دانشگاه صدا و سیما

رییس دانشگاه صدا و سیما احکام سه انتصاب را در دانشکده تولید رادیو و تلویزیون این دانشگاه امضاء کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما، دکتر شهاب اسفندیاری در احکام جداگانه ای آقایان دکتر کاظم نظری را به سمت رییس دانشکده تولید رادیو و تلویزیون، دکتر رامین شمسایی را به سمت معاون آموزش و پژوهش دانشکده تولید رادیو و تلویزیون و احمدعلی سجادی صدر را به سمت مدیر گروه تلویزیون این دانشکده منصوب کرد.

دکتر میناوند عضو هیئت علمی دانشگاه صدا و سیما به مرتبه علمی « دانشیاری » ارتقاء یافت.
آیت الله صدیقی در جمع دانشجویان دانشگاه صدا و سیما گفت: شما جوانان قدر ایام جوانی را بدانید چرا که سیرالی الله در جوانی آسان تر است.
مراسم روز دانشجو با حضور استاد رحیم پور ازغدی در دانشگاه صدا و سیما برگزار می شود.
روز دانشجو در دانشگاه صدا و سیما با توزیع گل و شیرینی میان دانشجویان گرامی داشته شد.
درس اخلاق استاد آیت الله کاظم صدیقی در دانشگاه صدا و سیما برگزار می شود.