تعداد بازدید : 507 - تاریخ خبر : شنبه 2 تیر 1397 - 07:15
اطلاعیه ؛
انتصاب در دانشگاه صدا و سیما

رییس دانشگاه صدا و سیما احکام سه انتصاب را در دانشکده تولید رادیو و تلویزیون این دانشگاه امضاء کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما، دکتر شهاب اسفندیاری در احکام جداگانه ای آقایان دکتر کاظم نظری را به سمت رییس دانشکده تولید رادیو و تلویزیون، دکتر رامین شمسایی را به سمت معاون آموزش و پژوهش دانشکده تولید رادیو و تلویزیون و احمدعلی سجادی صدر را به سمت مدیر گروه تلویزیون این دانشکده منصوب کرد.

رییس دانشگاه صدا و سیما از احمدرضا درویش به پاس 4 دهه تلاش هنری در تلویزیون و سینمای ایران تجلیل و قدردانی کرد و نشان استاد افتخاری این دانشگاه را به او اعطاء ک...
دکتر میرباقری تلویزیون ایران را تأثیرگذارترین رسانه میان مردم دانست و گفت: بیش از هشتاد درصد مردم کشور مخاطب تلویزیون جمهوری اسلامی ایران هستند.
آیین نکوداشت و آغاز سال تحصیلی 98 - 1397 دانشگاه صدا و سیما روز اول مهر، ساعت 10 صبح در آمفی تئاتر این دانشگاه برگزار می شود.
نخستین نشست کارگروه اجرایی « دومین کنفرانس ملی و نخستین کنفرانس بین المللی بازی های رایانه ای » در دانشگاه صدا و سیما برگزار گردید.
رییس دانشگاه صدا و سیما تنوّع و تکثّر تولیدات در رادیو و تلویزیون را منوط به احیاء و تقویت بخش فیلمنامه نویسی دانست.