تاریخ خبر:‌پنج شنبه ۲۴ خرداد ۱۳۹۷ - بازدید:‌۳۹۹
در پیام دکتر شهاب اسفندیاری عنوان شد؛
دانشگاه صدا و سیما، خانواده ای هم‌دل و هم‌صدا

رییس دانشگاه صدا و سیما به مناسبت بازگشت همه رشته‌های این دانشگاه به دفترچه آزمون کارشناسی ارشد توسط وزارت علوم، تحقیقات و فناوری پیامی به شرح ذیل صادر کرد.

بسم‌الله الرحمن الرحیم

ماجرای حذف رشته های دانشگاه صدا و سیما در هفته‌های اخیر همه اعضای خانواده این دانشگاه بزرگ - از نامدگان داوطلب تا رفتگان فارغ التحصیل - را اذیت کرد و آزار داد. حتی شب‌های قدر ما را به اضطراب و اضطراری آمیخت که البته ربطی به پرونده اعمال‌مان نداشت. در روزهایی که باید ذکر می‌گفتیم و قرآن می‌خواندیم، حرص خوردیم و جر و بحث کردیم. داد و بیداد کردیم و شعار دادیم. به قطع و یقین نمی‌دانیم اینها خالص برای خدا بوده که اجری داشته باشد و یا برای دنیا بوده که خسران باشد. لیک امیدواریم به او که مبدل السیئات بالحسنات است و یعطی الکثیر بالقلیل. به او که کاشف الکرب است.

لطف این ماجرا و وجه جمیل آن این بود که همه اعضای خانواده دانشگاه صدا و سیما را هم‌دل و هم‌صدا کنار هم آورد. وظیفه خود می‌دانم به عنوان برادری کوچک از تک تک عزیزانی که در این هفته‌ها در دفاع از کیان دانشگاه غیورانه وارد میدان شدند و به زبان و قلم و دست و قدم تلاش کردند و سختی کشیدند، صمیمانه تشکر کنم. از مدیران و استادان و کارمندان و دانشجویان عزیز. سلام و درود می‌فرستم به روح مطهر دو شهید عزیز مهمان دانشگاه، که روزها با آنها نجوا کردیم و از آنها مدد خواستیم. همچنین قدردان مسئولین و شخصیت‌هایی در صدر و ذیل سازمان صدا و سیما و وزارت علوم و سایر سازمان‌ها و نهادها هستیم که در این کارزار از دانشگاه حمایت کردند. اما تردید نباید کرد که رشته‌های دانشگاه صدا و سیما را خدا آزاد کرد. آنگاه که از همه قطع امید کرده بودیم.

اینک خدای را بخاطر لطف و کرمش، خاضعانه سپاس می‌گوییم و از او می‌خواهیم که این توفیق ما را دچار عجب و غرور نسبت به خود و یا تحقیر و سرزنش دیگران نکند. توصیه رهبر فرزانه انقلاب حضرت آیت الله خامنه‌ای(مد ظله) را آویزه گوش می‌کنیم که فرمود:
"هرچه بزرگ‌تر می‌شوید، هرچه بالاتر می‌روید، تواضعتان بیشتر بشود؛ خشوعتان پیش خدای متعال بیشتر بشود ... در دعای مکارم‌الاخلاق به ما یاد داده‌اند که هرچه خودمان در چشم مردم بالاتر می‌رویم، در اِلّا حَطَطتَنی عِندَ نَفسی مثِلَها؛ هرچه مقام‌مان پیش مردم بالاتر می‌رود، در نفْس خودمان به همان مقدار پایین‌تر برویم. توجّه کنیم به مسئولیّت‌مان، توجّه کنیم به کوتاهی‌هایمان، توجّه کنیم به ضعفهایمان، به نقصهایمان؛ ماها کم که نقص نداریم ... به نقص‌های خودمان بیشتر باید [توجّه کنیم‌]. پس غرور یکی از آفتها است. مواظب باشید ... غرور شما را نگیرد." (۱۳۹۴/۰۹/۰۴).

پیشاپیش عید سعید فطر را نیز به همگی همکاران و دانشجویان عزیز تبریک می‌گویم و ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات از همه التماس دعا دارم.

و ما توفیقی الا بالله. علیه توکلت و الیه انیب.

والسلام علیکم و رحمه الله
شهاب اسفندیاری

معاون برون مرزی سازمان صداوسیما از افزایش موج حمایت رسانه ای از مجری شبکه پرس تی وی در خارج از کشور خبر داد.
حسین محب‌اهری، هنرمند تئاتر، تلویزیون و سینما بامداد روز چهارشنبه ۲۶ دی، دارفانی را وداع گفت.
رییس مرکز علمی‌کاربردی رسانه، فعالیت های مهارت آموزی این مراکز را نمود علمی و عملی نیل به اهداف اقتصاد مقاومتی دانست.
دانشجویان و فارغ التحصیلان طلبه دانشکده دین و رسانه (قم) دانشگاه صدا و سیما در نهمین جشنواره فیلم عمار افتخار آفرین شدند.
گردهمایی تعدادی از روسای دانشگاه‌های وابسته با سازمان‌ها به میزبانی دانشگاه صدا و سیما برگزار شد.