تاریخ خبر:‌چهارشنبه ۲۳ خرداد ۱۳۹۷ - بازدید:‌۹۱۳
اطلاعیه مهم و فوری
بازگشت رشته های حذف شده دانشگاه صدا و سیما به دفترچه انتخاب رشته

کلیه رشته های دانشگاه صدا و سیما به دفترچه انتخاب رشته سازمان سنجش آموزش کشور بازگشت.

بنابر اعلام رییس دانشگاه صدا و سیما، عصر چهارشنبه 23 خرداد، سازمان سنجش با صدور اصلاحیه شماره ۵ سه رشته باقیمانده دانشگاه صدا و سیما را به دفترچه انتخاب رشته بازگرداند.
بدین ترتیب داوطلبان رشته های مهندسی برق گرایش مخابرات سیستم، ارتباطات، مدیریت رسانه تا فردا پنجشنبه 24 خرداد می توانند این رشته‌ها را در دانشگاه صدا و سیما انتخاب کنند.

روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما

نشست تخصصی «سینما در گام دوم انقلاب»  با حضور بهروز افخمی در دانشگاه صدا و سیما برگزار شد.
نشست «رسانه ملّی در گام دوم انقلاب اسلامی» با حضور دکتر جلال غفاری مدیر شبکه افق سیما در دانشگاه صداوسیما برگزار شد.
نشست «مطبوعات و خبرگزاری‌ها در گام دوم انقلاب اسلامی» یکشنبه 22 اردیبهشت ماه با حضور سه تن از مدیران مطبوعات و خبرگزاری‌ها در دانشگاه صداوسیما برگزار شد.
دکتر اسفندیاری ضمن گرامیداشت هفته معلم اظهار داشت: در تعامل با سازمان به نقاط مطلوبی رسیده ایم که حوزه پژوهش یکی آنهاست.با افزایش بودجه پژوهش، مسیر هموارتر شد...
روسای دانشگاه صدا و سیما و سازمان هنری اوج تفاهم نامه همکاری امضاء کردند.