تاریخ خبر:‌چهارشنبه ۲۳ خرداد ۱۳۹۷ - بازدید:‌۵۲۲
اطلاعیه ؛
برگزاری کارگاه آموزشی - تولیدی فیلم انیمیشن با حضور استاد بین المللی

دانشگاه صدا و سیما میزبان استاد سرج الیسالد « Serge Elissalde » فیلمساز فرانسوی در کارگاه آموزشی - تولیدی فیلم انیمیشن خواهد بود.

دانشگاه صدا و سیما میزبان استاد سرج الیسالد « Serge Elissalde »فیلمساز فرانسوی در کارگاه آموزشی - تولیدی فیلم انیمیشن خواهد بود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما، کارگاه آموزشی - تولیدی فیلم انیمیشن از 27 تا 30 خرداد، ساعت 9 الی 16 در محل کارگاه جلوه های بصری (مکینتاش) برگزار می شود.

مدرسه ملی سینمای ایران در برگزاری این کارگاه با دانشگاه صدا و سیما همکاری و مشارکت دارد و علاوه بر دانشجویان رشته انیمیشن دانشگاه صدا و سیما، دانشجویانی از دانشکده سینما - تئاتر دانشگاه هنر تهران و دانشگاه تربیت مدرس تهران نیز شرکت خواهند داشت.

نشست تخصصی «سینما در گام دوم انقلاب»  با حضور بهروز افخمی در دانشگاه صدا و سیما برگزار شد.
نشست «رسانه ملّی در گام دوم انقلاب اسلامی» با حضور دکتر جلال غفاری مدیر شبکه افق سیما در دانشگاه صداوسیما برگزار شد.
نشست «مطبوعات و خبرگزاری‌ها در گام دوم انقلاب اسلامی» یکشنبه 22 اردیبهشت ماه با حضور سه تن از مدیران مطبوعات و خبرگزاری‌ها در دانشگاه صداوسیما برگزار شد.
دکتر اسفندیاری ضمن گرامیداشت هفته معلم اظهار داشت: در تعامل با سازمان به نقاط مطلوبی رسیده ایم که حوزه پژوهش یکی آنهاست.با افزایش بودجه پژوهش، مسیر هموارتر شد...
روسای دانشگاه صدا و سیما و سازمان هنری اوج تفاهم نامه همکاری امضاء کردند.