تعداد بازدید : 198 - تاریخ خبر : چهارشنبه 23 خرداد 1397 - 03:44
اطلاعیه ؛
برگزاری کارگاه آموزشی - تولیدی فیلم انیمیشن با حضور استاد بین المللی

دانشگاه صدا و سیما میزبان استاد سرج الیسالد « Serge Elissalde » فیلمساز فرانسوی در کارگاه آموزشی - تولیدی فیلم انیمیشن خواهد بود.

دانشگاه صدا و سیما میزبان استاد سرج الیسالد « Serge Elissalde »فیلمساز فرانسوی در کارگاه آموزشی - تولیدی فیلم انیمیشن خواهد بود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما، کارگاه آموزشی - تولیدی فیلم انیمیشن از 27 تا 30 خرداد، ساعت 9 الی 16 در محل کارگاه جلوه های بصری (مکینتاش) برگزار می شود.

مدرسه ملی سینمای ایران در برگزاری این کارگاه با دانشگاه صدا و سیما همکاری و مشارکت دارد و علاوه بر دانشجویان رشته انیمیشن دانشگاه صدا و سیما، دانشجویانی از دانشکده سینما - تئاتر دانشگاه هنر تهران و دانشگاه تربیت مدرس تهران نیز شرکت خواهند داشت.

مدیریت تحصیلات تکمیلی در خبری اعلام کرد؛ دانشگاه صداوسیما به منظور یکسان سازی شیوه نگارش و انتشار پایان نامه ها، بر مبنای بخشنامه وزارت علوم عمل خواهد کرد.
بخشی از آثار تولید تلویزیونی دانشجویان دانشکده تولید رادیو و تلویزیون دانشگاه صدا و سیما به صورت کلیپی کوتاه تهیه شد.
سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی نخستین دوره جشنواره ملی و بین المللی نماهنگ برگزار می کند.
بر اساس اعلام معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه صدا و سیما، تسهیلات رفاهی- دانشجویی دانشجویان روزانه این دانشگاه به شرح ذیل است.
داوطلبان آزمون سراسری سال 1397 و علاقمندان به ادامه تحصیل در دانشگاه صدا و سیما از طریق لینک زیر می توانند با دانشکده ها و فعالیت های علمی، آموزشی و مهارتی این ...