تعداد بازدید : 100 - تاریخ خبر : چهارشنبه 23 خرداد 1397 - 03:44
اطلاعیه ؛
برگزاری کارگاه آموزشی - تولیدی فیلم انیمیشن با حضور استاد بین المللی

دانشگاه صدا و سیما میزبان استاد سرج الیسالد « Serge Elissalde » فیلمساز فرانسوی در کارگاه آموزشی - تولیدی فیلم انیمیشن خواهد بود.

دانشگاه صدا و سیما میزبان استاد سرج الیسالد « Serge Elissalde »فیلمساز فرانسوی در کارگاه آموزشی - تولیدی فیلم انیمیشن خواهد بود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما، کارگاه آموزشی - تولیدی فیلم انیمیشن از 27 تا 30 خرداد، ساعت 9 الی 16 در محل کارگاه جلوه های بصری (مکینتاش) برگزار می شود.

مدرسه ملی سینمای ایران در برگزاری این کارگاه با دانشگاه صدا و سیما همکاری و مشارکت دارد و علاوه بر دانشجویان رشته انیمیشن دانشگاه صدا و سیما، دانشجویانی از دانشکده سینما - تئاتر دانشگاه هنر تهران و دانشگاه تربیت مدرس تهران نیز شرکت خواهند داشت.

استاد بین المللی هنرانیمیشن، ظرفیت های تدریس و فراگیری این هنر را در دانشگاه صدا و سیما بسیار خوب دانست و گفت: نباید به وضع موجود اکتفا کرد.
رییس دانشگاه صدا و سیما همزمان با پایان دوره 4 روزه کارگاه انیمیشن فیلم کوتاه با تدریس استاد فرانسوی این هنر از این کارگاه آموزشی بازدید کرد.
با حضور ریاست دانشگاه صدا و سیما تعدادی از استادان این دانشگاه که به افتخار بازنشستگی نایل آمدند، مورد تکریم و قدردانی قرار گرفتند.
بر اساس اعلام معاونت آموزش و پژوهش دانشگاه صدا و سیما به اطلاع آن دسته از دانشجویان دوره روزانه کلیه مقاطع تحصیلی (کاردانی- کارشناسی- کارشناسی ارشد) ورودی ۹۶ که...
جشنواره های ملی فیلم کوتاه سایه و فیلم کوتاه روستایی و عشایری ارسباران شاهد حضور آثاری دانشجویی از دانشگاه صدا و سیما شدند.