تاریخ خبر:‌چهارشنبه ۲۳ خرداد ۱۳۹۷ - بازدید:‌۳۹۱
اطلاعیه ؛
برگزاری کارگاه آموزشی - تولیدی فیلم انیمیشن با حضور استاد بین المللی

دانشگاه صدا و سیما میزبان استاد سرج الیسالد « Serge Elissalde » فیلمساز فرانسوی در کارگاه آموزشی - تولیدی فیلم انیمیشن خواهد بود.

دانشگاه صدا و سیما میزبان استاد سرج الیسالد « Serge Elissalde »فیلمساز فرانسوی در کارگاه آموزشی - تولیدی فیلم انیمیشن خواهد بود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما، کارگاه آموزشی - تولیدی فیلم انیمیشن از 27 تا 30 خرداد، ساعت 9 الی 16 در محل کارگاه جلوه های بصری (مکینتاش) برگزار می شود.

مدرسه ملی سینمای ایران در برگزاری این کارگاه با دانشگاه صدا و سیما همکاری و مشارکت دارد و علاوه بر دانشجویان رشته انیمیشن دانشگاه صدا و سیما، دانشجویانی از دانشکده سینما - تئاتر دانشگاه هنر تهران و دانشگاه تربیت مدرس تهران نیز شرکت خواهند داشت.

معاون برون مرزی سازمان صداوسیما از افزایش موج حمایت رسانه ای از مجری شبکه پرس تی وی در خارج از کشور خبر داد.
حسین محب‌اهری، هنرمند تئاتر، تلویزیون و سینما بامداد روز چهارشنبه ۲۶ دی، دارفانی را وداع گفت.
رییس مرکز علمی‌کاربردی رسانه، فعالیت های مهارت آموزی این مراکز را نمود علمی و عملی نیل به اهداف اقتصاد مقاومتی دانست.
دانشجویان و فارغ التحصیلان طلبه دانشکده دین و رسانه (قم) دانشگاه صدا و سیما در نهمین جشنواره فیلم عمار افتخار آفرین شدند.
گردهمایی تعدادی از روسای دانشگاه‌های وابسته با سازمان‌ها به میزبانی دانشگاه صدا و سیما برگزار شد.