تعداد بازدید : 228 - تاریخ خبر : دوشنبه 21 خرداد 1397 - 10:30
افزایش احتمال بازگشت رشته های حذف شده دانشگاه صدا و سیما

در پی دیدار و گفتگوی وزیرعلوم، تحقیقات و فناوری و رییس دانشگاه صدا و سیما، احتمال بازگشت رشته های حذف شده دانشگاه صدا و سیما افزایش یافت.

به اطلاع داوطلبان مجاز به انتخاب رشته‌ آزمون کارشناسی ارشد سال ۱۳۹۷ می رساند:
با عنایت به دیدار روز گذشته (مورخ ۲۱ / ۳ / ۹۷) رئیس دانشگاه صدا و سیما با وزیر محترم علوم، تحقیقات و فناوری در خصوص بازگشت رشته‌های باقیمانده دانشگاه به دفترچه انتخاب رشته کارشناسی ارشد، و پیرو دستور مجدد وزیر محترم علوم به معاونت آموزشی در این خصوص، احتمالا فردا سازمان سنجش اصلاحیه جدید دفترچه انتخاب رشته را منتشر خواهد کرد.

همچنین بنا به گفته برخی مسئولان سازمان سنجش، مهلت انتخاب رشته تا آخر هفته تمدید خواهد شد. لذا مجددا از داوطلبان علاقمند به انتخاب ۳ رشته حذف شده دانشگاه صدا و سیما (مدیریت رسانه، ارتباطات و مهندسی برق - مخابرات سیستم) درخواست می‌شود تا آخرین مهلت انتخاب رشته شکیبایی به خرج دهند و به اطلاعیه‌های جدید سازمان سنجش در پایگاه اطلاع رسانی این سازمان توجه کنند.

روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما

مدیریت تحصیلات تکمیلی در خبری اعلام کرد؛ دانشگاه صداوسیما به منظور یکسان سازی شیوه نگارش و انتشار پایان نامه ها، بر مبنای بخشنامه وزارت علوم عمل خواهد کرد.
بخشی از آثار تولید تلویزیونی دانشجویان دانشکده تولید رادیو و تلویزیون دانشگاه صدا و سیما به صورت کلیپی کوتاه تهیه شد.
سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی نخستین دوره جشنواره ملی و بین المللی نماهنگ برگزار می کند.
بر اساس اعلام معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه صدا و سیما، تسهیلات رفاهی- دانشجویی دانشجویان روزانه این دانشگاه به شرح ذیل است.
داوطلبان آزمون سراسری سال 1397 و علاقمندان به ادامه تحصیل در دانشگاه صدا و سیما از طریق لینک زیر می توانند با دانشکده ها و فعالیت های علمی، آموزشی و مهارتی این ...