تعداد بازدید : 225 - تاریخ خبر : یکشنبه 20 خرداد 1397 - 11:14
اطلاعیه؛
قابل توجه علاقمندان انتخاب رشته های مدیریت رسانه، ارتباطات و مهندسی برق

احتمال صدور اصلاحیه جدید از طرف سازمان سنجش برای رشته های حذف شده دانشگاه صدا و سیما در دفترچه انتخاب رشته کارشناسی ارشد وجود دارد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما، با توجه به تداوم پیگیری‌های رییس و مدیران دانشگاه صدا و سیما از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری جهت بازگرداندن رشته‌های دانشگاه صدا و سیما به دفترچه انتخاب رشته کارشناسی ارشد، تاکنون ۶ رشته از ۹ رشته این دانشگاه به دفترچه بازگشته است.

نظر به اینکه مهلت انتخاب رشته تا سه شنبه ۲۲ خرداد تمدید شده و احتمال صدور اصلاحیه‌های دیگری توسط سازمان سنجش وجود دارد، از علاقمندان به انتخاب رشته‌های مدیریت رسانه، ارتباطات و مهندسی برق گرایش مخابرات سیستم در دانشگاه صدا و سیما درخواست می‌شود تا آخرین روز جهت نهایی کردن فهرست انتخاب رشته خود صبر کنند و اطلاعیه‌های سازمان سنجش را در سایت رسمی این سازمان دنبال کنند.

استاد بین المللی هنرانیمیشن، ظرفیت های تدریس و فراگیری این هنر را در دانشگاه صدا و سیما بسیار خوب دانست و گفت: نباید به وضع موجود اکتفا کرد.
رییس دانشگاه صدا و سیما همزمان با پایان دوره 4 روزه کارگاه انیمیشن فیلم کوتاه با تدریس استاد فرانسوی این هنر از این کارگاه آموزشی بازدید کرد.
با حضور ریاست دانشگاه صدا و سیما تعدادی از استادان این دانشگاه که به افتخار بازنشستگی نایل آمدند، مورد تکریم و قدردانی قرار گرفتند.
بر اساس اعلام معاونت آموزش و پژوهش دانشگاه صدا و سیما به اطلاع آن دسته از دانشجویان دوره روزانه کلیه مقاطع تحصیلی (کاردانی- کارشناسی- کارشناسی ارشد) ورودی ۹۶ که...
جشنواره های ملی فیلم کوتاه سایه و فیلم کوتاه روستایی و عشایری ارسباران شاهد حضور آثاری دانشجویی از دانشگاه صدا و سیما شدند.