تعداد بازدید : 273 - تاریخ خبر : یکشنبه 20 خرداد 1397 - 11:14
اطلاعیه؛
قابل توجه علاقمندان انتخاب رشته های مدیریت رسانه، ارتباطات و مهندسی برق

احتمال صدور اصلاحیه جدید از طرف سازمان سنجش برای رشته های حذف شده دانشگاه صدا و سیما در دفترچه انتخاب رشته کارشناسی ارشد وجود دارد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما، با توجه به تداوم پیگیری‌های رییس و مدیران دانشگاه صدا و سیما از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری جهت بازگرداندن رشته‌های دانشگاه صدا و سیما به دفترچه انتخاب رشته کارشناسی ارشد، تاکنون ۶ رشته از ۹ رشته این دانشگاه به دفترچه بازگشته است.

نظر به اینکه مهلت انتخاب رشته تا سه شنبه ۲۲ خرداد تمدید شده و احتمال صدور اصلاحیه‌های دیگری توسط سازمان سنجش وجود دارد، از علاقمندان به انتخاب رشته‌های مدیریت رسانه، ارتباطات و مهندسی برق گرایش مخابرات سیستم در دانشگاه صدا و سیما درخواست می‌شود تا آخرین روز جهت نهایی کردن فهرست انتخاب رشته خود صبر کنند و اطلاعیه‌های سازمان سنجش را در سایت رسمی این سازمان دنبال کنند.

مدیریت تحصیلات تکمیلی در خبری اعلام کرد؛ دانشگاه صداوسیما به منظور یکسان سازی شیوه نگارش و انتشار پایان نامه ها، بر مبنای بخشنامه وزارت علوم عمل خواهد کرد.
بخشی از آثار تولید تلویزیونی دانشجویان دانشکده تولید رادیو و تلویزیون دانشگاه صدا و سیما به صورت کلیپی کوتاه تهیه شد.
سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی نخستین دوره جشنواره ملی و بین المللی نماهنگ برگزار می کند.
بر اساس اعلام معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه صدا و سیما، تسهیلات رفاهی- دانشجویی دانشجویان روزانه این دانشگاه به شرح ذیل است.
داوطلبان آزمون سراسری سال 1397 و علاقمندان به ادامه تحصیل در دانشگاه صدا و سیما از طریق لینک زیر می توانند با دانشکده ها و فعالیت های علمی، آموزشی و مهارتی این ...