تاریخ خبر:‌دوشنبه ۷ خرداد ۱۳۹۷ - بازدید:‌۱۲۳۹
اطلاعیه آموزشی ؛
اسامی دانش آموختگان دانشگاه صدا و سیما به کمیته جایابی اعلام شد

در پایان جلسه امتیازبندی دانشجویان تعداد 41 نفر از دانش آموختگان دانشگاه صدا و سیما به کمیته جایابی سازمان معرفی شدند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما و بر اساس اعلام معاونت آموزش و پژوهش دانشگاه، در جلسه کمیته معرفی دانش‌آموختگان به سازمان که امروز دوشنبه 7 / 3 / 97 با حضور نمایندگان منابع انسانی، معاونین آموزش و پژوهش، فرهنگی و دانشجویی و برنامه‌ریزی، مالی و پشتیبانی دانشگاه، رؤسای دانشکده‌ها در معاونت آموزش و پژوهش دانشگاه برگزار شد، پرونده امتیازدهی تعدادی از دانشجویان از دانشکده‌های فنی و مهندسی رسانه، تولید و دین و رسانه قم بررسی و تعداد 41 نفر از فارغ‌التحصیلان به شرح اسامی زیر به کمیته جایابی معرفی شدند.

افراد ذیل تا تعیین تکلیف نهایی در جلسه " کمیته جایابی" از مراجعه حضوری به منابع انسانی خودداری کنند.

دانشکده فنی و مهندسی رسانه

39 - سیده‌زهرا بذرگری

40 - حسین عباسی

41 - سمیه میرمهدوی

معاونت آموزش و پژوهش دانشگاه " دبیرخانه کمیته معرفی دانش‌آموختگان به سازمان"

نشست تخصصی «سینما در گام دوم انقلاب»  با حضور بهروز افخمی در دانشگاه صدا و سیما برگزار شد.
نشست «رسانه ملّی در گام دوم انقلاب اسلامی» با حضور دکتر جلال غفاری مدیر شبکه افق سیما در دانشگاه صداوسیما برگزار شد.
نشست «مطبوعات و خبرگزاری‌ها در گام دوم انقلاب اسلامی» یکشنبه 22 اردیبهشت ماه با حضور سه تن از مدیران مطبوعات و خبرگزاری‌ها در دانشگاه صداوسیما برگزار شد.
دکتر اسفندیاری ضمن گرامیداشت هفته معلم اظهار داشت: در تعامل با سازمان به نقاط مطلوبی رسیده ایم که حوزه پژوهش یکی آنهاست.با افزایش بودجه پژوهش، مسیر هموارتر شد...
روسای دانشگاه صدا و سیما و سازمان هنری اوج تفاهم نامه همکاری امضاء کردند.