تعداد بازدید : 790 - تاریخ خبر : دوشنبه 21 اسفند 1396 - 08:32
دانشگاه در سیما

آیین چهل و هشت سالگی دانشگاه صدا و سیما روز بیستم اسفند 1396 برگزار و گزارش خبری این مراسم از شبکه دوم سیما به نمایش درآمد.

در این مراسم که با حضور رییس محترم سازمان، معاونان و مدیران ارشد، رؤسای پیشین دانشگاه، هنرمندان و برنامه سازان، دانش آموختگان سالهای گذشته دانشگاه، استادان، کارکنان و دانشجویان دانشگاه صدا و سیما برگزار شد، کارمندان، مدیران و دانشجویان نمونه این دانشگاه مورد قدردانی قرارگرفتند. همچنین با حضور رئیس محترم سازمان از دیوار مشاهیر دانشگاه که تصاویر دانش‌آموختگان نام‌آور و موفق دانشگاه بر آن نصب شده است، پرده‌برداری شد.

در پایان فیلم مرمت شده «حاجی واشنگتن» اثر مرحوم علی حاتمی با بازی درخشان عزت الله انتظامی در آمفی تئاتر این دانشگاه به نمایش درآمد.

عضو هیئت علمی دانشگاه صدا و سیما، سبک زندگی غربی را بارزترین چالش امروزه دین در تمام جهان دانست.
فیلم کوتاه «شکار» ساخته دانشجوی کارشناسی ارشد تهیه کنندگی تلویزیون دانشگاه صدا و سیما به عنوان بهترین فیلم کوتاه جشنواره روسیه (Lampa) معرفی شد.
دبیر کمیته علمی پانزدهمین اجلاس بین المللی فناوری رسانه از حضور موفق و تاثیرگذار دانشگاه صدا و سیما در این اجلاس خبر داد.
نخستین روز ثبت نام و اخذ کارت حضور در پانزدهمین اجلاس بین المللی فناوری رسانه با استقبال دانشجویان دانشگاه صدا و سیما روبرو شد.
نشست علمی « چالش های تبلیغ دین » در سالن ورکشاپ دانشگاه صدا و سیما برگزار می شود.