تاریخ خبر:‌دوشنبه ۲۱ اسفند ۱۳۹۶ - بازدید:‌۱۲۴۹
دانشگاه در سیما

آیین چهل و هشت سالگی دانشگاه صدا و سیما روز بیستم اسفند 1396 برگزار و گزارش خبری این مراسم از شبکه دوم سیما به نمایش درآمد.

در این مراسم که با حضور رییس محترم سازمان، معاونان و مدیران ارشد، رؤسای پیشین دانشگاه، هنرمندان و برنامه سازان، دانش آموختگان سالهای گذشته دانشگاه، استادان، کارکنان و دانشجویان دانشگاه صدا و سیما برگزار شد، کارمندان، مدیران و دانشجویان نمونه این دانشگاه مورد قدردانی قرارگرفتند. همچنین با حضور رئیس محترم سازمان از دیوار مشاهیر دانشگاه که تصاویر دانش‌آموختگان نام‌آور و موفق دانشگاه بر آن نصب شده است، پرده‌برداری شد.

در پایان فیلم مرمت شده «حاجی واشنگتن» اثر مرحوم علی حاتمی با بازی درخشان عزت الله انتظامی در آمفی تئاتر این دانشگاه به نمایش درآمد.

دکتر احسانی مدیر شبکه نسیم با حضور در مراسم رونمایی برنامه «نمای نو» ضمن تقدیر از دانشجویان عوامل تولید این مجموعه بر ضرورت ارتباط بیشتر تاکید کرد.
نشست رونمایی از برنامه «نمای نو» تولید دانشجویی با حضور دکتر اسفندیاری و دکتر احسانی مدیر شبکه نسیم و جمعی از مدیران شبکه نسیم و کانال نمایش برگزار شد.
نشست آموزشی «بررسی راهکارهای مقابله با خبر جعلی» با محوریت پایان نامه یکی از دانشجویان دانشگاه در اداره پژوهش های خبری معاونت سیاسی برگزار شد.
بخش عملی دوره آزاد گویندگی و فن بیان به همت مدیریت آموزش های آزاد و مجازی دانشگاه برگزار شد.
 بر اساس هماهنگی‌های به عمل آمده و موافقت رییس محترم سازمان، میزان کمک هزینه پایان نامه و پرداخت عیدی و بن کتاب افزایش قابل توجهی یافته است.