تاریخ خبر:‌چهارشنبه ۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۷ - بازدید:‌۵۳۱
در مراسم بازنشستگی خانم قریب؛
دکتر نعمتی: بازنشستگی برای افراد پرتلاش، آغاز فصل تازه ای از زندگی است

معاون آموزش و پژوهش دانشگاه صدا و سیما، خانم زهرا قریب را همکاری پرتلاش و کارآمد توصیف کرد و گفت: بازنشستگی برای افراد توانا و پرتلاش و خوشفکر مانند خانم قریب، آغاز فصل تازه ای از زندگی و فعالیت جدید است.

معاون آموزش و پژوهش دانشگاه صدا و سیما، خانم زهرا قریب را همکاری پرتلاش و کارآمد توصیف کرد و گفت: بازنشستگی برای افراد توانا و پرتلاش و خوشفکر مانند خانم قریب، آغاز فصل تازه ای از زندگی و فعالیت جدید است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما، دکتر داوود نعمتی افزود: اگر چراغ سازمان روشن است و به فعالیت خود ادامه می دهد به مدد تلاش کارکنانی خدوم، کاربلد و کارآمد است که چه بسا بسیاری از این افراد به درستی شناخته نشدند.

وی با آرزوی موفقیت روزافزون برای این همکار موفق، گفت: سرکارخانم زهرا قریب نمونه ای از این افراد است که بدون هیچ ادعایی، سالها برای سازمان صدا و سیما خدمت صادقانه داشته و دارد. ایشان نیروی ارزشمندی برای سازمان هستند و امروز به افتخار بازنشستگی نائل آمدند.

معاون آموزش و پژوهش دانشگاه صدا و سیما ادامه داد: چند سالی می شود که سازمان در برخی از مشاغل از جمله کتابداری استخدام نداشته به طوری که جایگزین برای کتابدارانی که بازنشست می شوند، یا وجود ندارد و یا به سختی یافت می شود که ضروری است سازمان در برای این نوع مشاغل چاره اندیشی کند.

در پایان این مراسم صمیمی، خانم قریب از سالهای حضور در سازمان و همکاران سازمانی به خوبی و خوشی یاد کرد و هدایا و لوح سپاسی از طرف ریاست دانشگاه صدا و سیما، معاونان، استادان، مدیران و همکاران سازمانی به ایشان اهدا شد.

معاون برون مرزی سازمان صداوسیما از افزایش موج حمایت رسانه ای از مجری شبکه پرس تی وی در خارج از کشور خبر داد.
حسین محب‌اهری، هنرمند تئاتر، تلویزیون و سینما بامداد روز چهارشنبه ۲۶ دی، دارفانی را وداع گفت.
رییس مرکز علمی‌کاربردی رسانه، فعالیت های مهارت آموزی این مراکز را نمود علمی و عملی نیل به اهداف اقتصاد مقاومتی دانست.
دانشجویان و فارغ التحصیلان طلبه دانشکده دین و رسانه (قم) دانشگاه صدا و سیما در نهمین جشنواره فیلم عمار افتخار آفرین شدند.
گردهمایی تعدادی از روسای دانشگاه‌های وابسته با سازمان‌ها به میزبانی دانشگاه صدا و سیما برگزار شد.