تعداد بازدید : 112 - تاریخ خبر : یکشنبه 1 فروردین 1400 - 23:58

یا محول الحول و الاحوال
حول حالنا الی احسن الحال

استادان ارجمند، همکاران شریف و دانشجویان عزیز؛

عید نوروز و بهار طبیعت امسال با اعیاد ماه مبارک شعبان و خصوصا میلاد جانِ جهان و منجی عالم بشریت حضرت ولی‌عصر (عج) مقارن و متبرک شده است. این تقارن فرخنده را به فال نیک گرفته و ضمن عرض تبریک، از خداوند متعال عافیت، برکت، شادکامی و موفقیت برای همه اعضای خانواده بزرگ دانشگاه صدا و سیما در سال ۱۴۰۰ مسئلت دارم. امیدوارم در سال جدید و در طلیعه‌ی قرن جدید ملت بزرگ ایران شاهد بهترین تقدیرها باشد و به فضل الهی شرّ خصم و رنج بیماری و فشار اقتصادی از سر این مردم شریف رفع شود.

در سال ۱۳۹۹ دانشگاه صدا و سیما با شرایط بی سابقه و دشوار ناشی از شیوع بیماری کرونا مواجه بود. اما به لطف تلاش خستگی ناپذیر استادان و کارکنان دانشگاه، نه تنها روند آموزش تعطیل نشد، بلکه شاهد یکی از پررونق‌ترین سال‌ها از نظر فعالیت‌های پژوهشی، فرهنگی و نوسازی و تجهیز زیرساخت‌ها بودیم.

در این مجال کوتاه قصد ارائه‌ی گزارش کار ندارم و ان شاءالله در فرصت مناسب گزارش عملکرد تفصیلی که اخیرا در جلسه هیات امناء دانشگاه ارائه شد، جهت استحضار استادان، همکاران، دانشجویان و نیز اطلاع عموم منتشر خواهد شد.

اما در فهرست فعالیت‌های متنوع این سال، توفیق میزبانی دیدار تصویری دانشجویان سراسر کشور با رهبر فرزانه انقلاب اسلامی در ماه مبارک رمضان موجب افتخار دانشگاه صدا و سیما گردید.

برگزاری دو همایش علمی – پژوهشی در سطح ملی به فاصله کمتر از یک ماه نیز از رخدادهای ماندگار سال ۱۳۹۹ بود. همایش «رسانه ملی و تبلیغات بازرگانی» به یکی از مهمترین مسائل چالش‌برانگیز سازمان صدا و سیما پرداخت و علاوه بر مطالعه و نقد و تحلیل ابعاد گوناگون موضوع در ده‌ها مقاله علمی، یک بسته‌ی سیاست‌گذاری کاربردی نیز به رسانه ملی ارائه کرد.

همایش «رسانه و مکتب سلیمانی» نیز در سالگرد شهادت سردار دل‌ها سپهبد حاج قاسم سلیمانی فرصتی برای ادای دِین جامعه علمی، دانشگاهی و رسانه‌ ملی به این مجاهد نستوه و اسوه‌ی بی بدیل فراهم آورد. ان شاءالله با تداوم این همایش در سال‌های آینده زمینه بسط و ترویج مبانی نظری «مکتب سلیمانی» در عرصه رسانه بیش از پیش فراهم شود.

هیچ یک از این موفقیتها بدون زحمات ارزنده استادان ارجمند، تلاشهای صادقانه مدیران و کارکنان شریف، و همت و سختکوشی دانشجویان عزیز دانشگاه صدا و سیما امکان پذیر نبود. در این روز نخست سال ۱۴۰۰ از همه این عزیزان و بزرگواران صمیمانه تشکر و قدردانی کرده و از پروردگار یکتا می خواهم که ایام نوروز در کمال صحت، سلامتی و شادکامی بهترین لحظات را در کنار خانواده های محترم داشته باشید.

نوبهار است در آن کوش که خوشدل باشی
که بسی گل بدمد باز و تو در گل باشی