تعداد بازدید : 277 - تاریخ خبر : چهارشنبه 20 اسفند 1399 - 19:42
نخستین دوره مدرسه کارگاهی فیلم نامه نویسی در دانشگاه صداو سیما آغاز به کار کرد.

افتتاحیه نخستین دوره مدرسه کارگاهی فیلم نامه نویسی با حضور احمدرضا درویش و محمدمهدی عسگرپور در دانشگاه صدا و سیما برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما، نخستین دوره مدرسه کارگاهی فیلم نامه نویسی توسط دانشگاه صدا و سیما و با حمایت سازمان فرهنگی رسانه ای اوج آغاز به کار کرد.
دکتر سیدعماد حسینی مدیر گروه تلویزیون دانشکده تولید رادیو و تلویزیون و عضو هیئت علمی دانشگاه صدا و سیما گفت: نزدیک به 450 داوطلب در کارگاه فیلم نامه نویسی ثبت نام کردند. پس از بررسی آثار و رزومه ها توسط کارشناسان، 64 نفر به مرحله دوم راه پیدا کردند.
وی افزود: در مرحله دوم مصاحبه حضوری صورت گرفت که در نهایت 32 هنرجو پذیرفته شدند . در این دوره 8 استاد که از میان چهره های شاخص سینما و تلویزیون در زمینه فیلم نامه نویسی و کارگردانی هستند به عنوان استادان راهنما در کنار هنرجویان خواهند بود. استادان این دوره کارگردانان به نامی همچون احمدرضا درویش، محمدمهدی عسگر پور، پرویز شیخ طادی، محمدحسین مهدویان، ابراهیم حاتمی کیا، بهروز افخمی، رضا میرکریمی و هادی مقدم دوست هستند.
در طول دوره هریک از هنرجویان، نگارش یک فیلم نامه از مرحله ارائه¬ی ایده تا تبدیل به طرح و فیلم نامه به صورت عملی را زیر نظر یکی از استادان راهنما تجربه می کند.
در پایان دوره فیلم نامه های برتر به انتخاب سازمان هنری رسانه ای اوج، با کارگردانی یکی از کارگردانان مورد نظر این سازمان به مرحله تولید می رسد.
دکتر اسفندیاری رئیس دانشگاه صدا و سیما در ابتدای این مراسم گفت: پس از یک سال و نیم از شروع پروژه و با تلاش و پیگیرهای مستمر همکاران در واحد تولید دانشجویی، خوشبختانه امروز شاهد افتتاح مدرسه کارگاهی هستیم.
ایشان ضمن تشکر از زحمات استاد شعیب حسینی مدیر تولید دانشجویی دانشگاه و همکارانشان از تلاش های دکتر سید عماد حسینی در به ثمر رساندن این طرح نیز قدردانی کرد.
در ادامه محمدمهدی عسگرپور کارگردان برجسته سینما و تلویزیون ضمن تشکر از تلاش های صورت گرفته گفت: سالها گفته بودیم که در نظام آموزشی، جای دوره های کارگاهی که هنرجویان بتوانند به صورت عملی مراحل آموزش و یادگیری را طی کنند خالی است و امروز خوشحالم که این مدرسه کارگاهی آغازبه کار کرد و امیدوارم در آینده نزدیک از ثمرات این مدرسه بهره مند شویم.
احمدرضا درویش دیگر استاد حاضر در این مراسم نیز از تلاش های دانشگاه صدا و سیما برای راه اندازی این کارگاه مهم، قدردانی و ابراز امیدواری کرد با اجرای چنین طرح هایی، استعدادهای فیلم نامه نویسی و کارگردانی شکوفا شود.
شعیب حسینی عضو هیئت علمی دانشگاه صدا و سیما و مدیر واحد تولید دانشجویی نیز ضمن تشریح مراحل انتخاب هنرجویان از مرحله ثبت نام تا مصاحبه و معرفی به استادان، گفت: امیوارم با برگزاری این کارگاه، جای خالی تجربه و کارگاه های عملی برای هنرجویان پر شود.
درپایان مراسم هنرجویان با استادان خود در جلسه های جداگانه به گفت و گو نشستند