تعداد بازدید : 138 - تاریخ خبر : یکشنبه 3 اسفند 1399 - 11:42
امضای دو تفاهم نامه همکاری دانشگاه صداوسیما

دانشگاه صداوسیما با دانشگاه علوم و فنون هوایی شهید ستاری و سازمان تنظیم مقررات رسانه های صوت و تصویر فراگیر ایران (ساترا) تفاهم نامه همکاری امضاء کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، همزمان با دهه مبارک فجر، دکتر اسفندیاری، رئیس دانشگاه صداوسیما , و دکتر رودباری، رئیس دانشگاه علوم و فنون هوایی شهید ستاری به منظور توسعه همکاری‌های مشترک در زمینه‌های آموزشی – پژوهشی و بهره‌مندی از تخصص و ظرفیت های طرفین تفاهم نامه همکاری امضا کردند.
براساس این تفاهم نامه دانشکده مهندسی برق دانشگاه علوم و فنون هوایی شهید ستاری به عنوان دانشگاه تخصصی آموزش های خلبانی و دانشکده فنی و مهندسی رسانه دانشگاه صداوسیما در پژوهش های علم آکوستیک به عنوان یک مولفه تاثیرگذار و حوزه پژوهشی کاربردی میان رشته ای همکاری خواهند کرد.
همچنین در راستای تحقق اهداف علمی و توسعه همکاری های مشترک در زمینه فعالیت‌های علمی- آموزشی و در تعامل و همکاری موثر با بخش های مختلف سازمان تفاهم نامه همکاری میان سازمان تنظیم مقررات رسانه های صوت و تصویر فراگیر در فضای مجازی (ساترا) و دانشگاه صداوسیما به امضاء رسید.
از موضوعات همکاری این تفاهم نامه می توان به تاسیس «پژوهشکده سیاستگذاری و تنظیم‌گری رسانه» ، راه اندازی و طراحی رشته های جدید، برگزاری همایش ها و مسابقات مشترک و انجام پروژه های مشترک پژوهشی و همچنین طراحی، پشتیبانی و برگزاری دوره های آموزشی کوتاه مدت مجازی برای فعالان رسانه های آنلاین اشاره کرد.