تعداد بازدید : 353 - تاریخ خبر : چهارشنبه 29 بهمن 1399 - 11:10
پیام تشکر رئیس دانشگاه پوهنتن کابل از رئیس و استادان دانشگاه صدا و سیما

رئیس دانشگاه پوهنتن کابل در پیامی از ابراز همدردی رئیس و استادان دانشگاه صدا و سیما به مناسبت حادثه تروریستی 12 آبان دانشگاه کابل تشکر کرد.

دکتر محمدعثمان بابری رئیس دانشگاه پوهنتن کابل در پیامی از ابراز همدردی رئیس و استادان دانشگاه صدا و سیما به مناسبت حادثه تروریستی 12 آبان دانشگاه کابل و شهادت تعدادی از دانشجویان این دانشگاه تشکر کرد.

متن نامه دکتر محمدعثمان بابری به شرح زیر می باشد.

جناب آقای دکتر شهاب اسفندیاری

رئیس محترم دانشگاه صدا وسیمای جمهوری اسلامی ایران

با عرض سلام و تمنیات نیک؛

از حصول پیام هم دردی شمابه مناسبت رویداد خونین 12 عقرب در پوهنتون کابل با احترام تشکر می نمایم.

پیام شما، نشانه ی اتحاد جامعه علمی و نماد با هم بودن در روزهای دشوار است. بدون تردید، این پیام ها در تقویه هم گرایی و تلطیف روانی مصیبت دیدگان این رویداد غم انگیز اثرگذار است.

بدین وسیله به نمایندگی از پوهنتون کابل مراتب قدردانی و سپاسگزاری خویش را از این غم شریکی، به جناب شما و همکاران گرامی شما تقدیم کرده، برای تان سلامت و سعادت همیشگی استدعا می نمایم.

در ضمن پوهنتون کابل علاقه آن دانشگاه محترم را برای آغاز همکاری و عقد تفاهم نامه ستایش می نماید.

خواهشمند است تا همکاران مربوط در آن دانشگاه طرح چنین همکارای را برای ما بفرستند.