تعداد بازدید : 369 - تاریخ خبر : شنبه 25 بهمن 1399 - 15:29

فراخوان برگزاری انتخابات صنفی دانشگاه صدا وسیما

اطلاعیه ثبت نام

انتخابات انجمن صنفی دانشگاه صدا و سیما

قابل توجه دانشجویان متقاضی جهت شرکت در انتخابات شورای صنفی دانشگاه به استناد آیین نامه ی برگزاری شورای صنفی دانشگاه مصوب وزارت علوم تحقیقات و فناوری متقاضیان بایستی دارای شرایط ذیل باشند:

1 -اعتقاد به نظام مقدس جمهوری اسالمی ایران و التزام عملی به ولایت مطلقه فقیه و قانون اساسی

2 -رعایت مفاد آیین نامه و شیوه نامه شورای صنفی دانشجویان

3 - رعایت شئون دانشجویی و اخلاقی

4 - گذراندن یک نیمسال تحصیلی برای دانشجویان کارشناسی (دانشجوین مقاطع تحصیلات تکمیلی از ابتدای ورود به دانشگاه امکان، شرکت در انتخابات را دارا می باشند)

5 - نداشتن حکم قطعی محکومیت در کمیته انضباطی

6 - دارا بودن حداقل معدل کل ۱۳ برای دانشجویان کارشناسی و ۱۵ برای دانشجویان کارشناسی ارشد

7 - مشروط نبودن نیمسال پیشین و با نداشتن دو نیمسال مشروطی آموزشی غیر متوالی

8 -  عدم عضویت در شورای مرکزی تشکلهای اسلامی دارای مجوز در دانشگاه

9 - مدت باقی مانده از دوران تحصیل با احتساب ترمی که در آن انتخابات برگزار می شود، کمتر از دو ترم نباشد

جهت دریافت فرم ثبت نام به آدرس کانال معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه https://t.me/iribudf   و یا  اینجا کلیک نمایید.

لازم است متقاضیان جهت ثبت نام نسبت به تکمیل و ارسال فرم مربوطه به نشانی الکترونیکی مدیریت فرهنگی دانشگاه به ادرس farhangi@iribu.ac.ir    تا تاریخ 1399/11/29 اقدام نمایند.