تعداد بازدید : 165 - تاریخ خبر : شنبه 25 بهمن 1399 - 13:32
مقاله ی استاد دانشگاه صدا و سیما به کنفرانس بین المللی lcassp2021 راه یافت.

مقاله ی دکتر مهدیان به کنفرانس lcassp2021 که بزرگترین و مهمترین کنفرانس بین المللی در حوزه پردازش سیگنال در جهان است، راه یافت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا وسیما؛ این کنفرانس در تاریخ ۲ الی ۱۶ خرداد 1400 در تورنتوی کانادا به صورت مجازی برگزار می شود که از بین ۶۰۰۰ مقاله ۱۷۰۰ مقاله پذیرفته شده است.سخنرانان این کنفرانس در سطح عالی ترین محققان در حوزه های مختلف پردازش سیگنال هستند. اجتماع محققان دراین کنفرانس چشمگیر است. در دوره قبل این کنفرانس بیش از 16000 محقق و دانشمند از سراسر دنیا شرکت نموده بودند.
کنفرانسlcassp2021 مطابق با اعلام سایت guide2search در حوزه های مرتبط با هوش مصنوعی، سیزدهمین کنفرانس مطرح در دنیا هست و مقالات پذیرفته شده در آن قابلیت طرح در بسیاری از ژورنال های مطرح در دنیا را دارد.
مقاله ی دکتر راهیل مهدیان، عضو هیئت علمی دانشگاه صدا و سیما با عنوان "CATILOC: CAMERA IMAGE TRANSFORMER FOR INDOOR LOCALIZATION" به این کنفرانس راه یافته است.
مقاله ی دکتر مهدیان در خصوص ارائه یک روش جدید برای مکان یابی و مسیریابی داخل فضاهای بسته است که بدون استفاده از GPS و صرفاً به کمک روشهای پردازش تصویر و شبکه های عصبی عمیق صورت میگیرد. در این روش که قابلیت استفاده بصورت زمان واقعی و End-to-end را دارد کاربر با استفاده از نرم افزار آموزش دیده در مکان خاص و نصب آن بر روی گوشی تلفن همراه قادر خواهد بود به محض ورود به مکان های بزرگ فاقد سیگنال GPS با اجرا کردن نرم افزاری بصورت واقعیت افزوده Augmented Reality همزمان هم موقعیت مکان دیده شده در تصویر دوربین گوشی خود را مشاهده نموده و هم از موقعیت جغرافیایی و مکانی مورد نیاز خود برای تشخیص مسیرو نیز حتی اطلاعات بارگذاری شده در خصوص توضیحات هر مکان خاص در که موقعیت خاص قرار گرفته مانند امکانات آن مکان، یا توصیف و توضیح تاریخچه ی آن و توضیحات تکمیلی دیگر بهره ببرد. از امکانات دیگر این شبکه عصبی طراحی شده این است که نیاز به دوربین های خاص برای تصویربرداری نداشته و صرفاً از دوربین های تجاری موجود بر روی اکثر موبایلهای معمول استفاده می کند و نیز دقت مکان یابی آن بسیار دقیق و زیر 3 سانتی متر می باشد.