تعداد بازدید : 349 - تاریخ خبر : چهارشنبه 15 بهمن 1399 - 14:36
به مناسبت میلاد حضرت زهرا(س) از بانوان دانشگاه صدا و سیما تجلیل شد.

همزمان با ولادت سرور زنان عالم حضرت فاطمه زهرا(س)، رئیس دانشگاه صدا و سیما در مراسمی از بانوان دانشگاه تقدیر کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما، دکتر اسفندیاری، رئیس دانشگاه صدا و سیما همزمان با سالروز ولادت ام ابیها و همزمان با ایام الله دهه ی مبارک فجر در نشستی صمیمانه از زحمات بانوان همکار در دانشگاه قدردانی و از مقام زن و مادر تجلیل کرد.
در ابتدای این مراسم دکتر مریم جلالی برنامه ساز و کارشناس رسانه به اهمیت و جایگاه زن و مادر اشاره کرد و گفت: تحول اصلی هر جامعه از وجود زنان سرچشمه می گیرد و زنان در کنار حفظ خانواده در همه ی عرصه ها می توانند با قدرت و عواطفی که خداوند به عنوان موهبتی در وجودشان قرار داده بدرخشند.
در ادامه این نشست دکتر اسفندیاری ضمن تبریک ولادت حضرت زهرا(س) و ایام الله دهه ی فجر از زحمات بانوان دانشگاه در محیط کار و خانواده تشکر و قدردانی کرد.
رئیس دانشگاه صدا و سیما، به جایگاه زن ایرانی در قبل و بعد از انقلاب اشاره کرد و گفت: از برکات انقلاب اسلامی احیای جایگاه واقعی زنان بود. زنان در قبل از انقلاب از حقوق حداقلی برخوردار بودند، اما با پیروزی انقلاب اسلامی جایگاه زنان ارتقا یافت و در عرصه های مختلف اجتماعی، سیاسی، فرهنگی ورزشی، هنری و... حضور فعال و موثر یافتند.
دکتر اسفندیاری ضمن اشاره به دستاوردهای انقلاب اسلامی گفت: در هیچ یک از انقلاب های دنیا نمی توانیم دستاوردهایی را که انقلاب اسلامی به همراه داشت، پیدا کنیم. در انقلاب کبیر فرانسه که با شعار برابری و آزادی بر روی کار آمده بود، زنان پس از گذشت بیش از100 سال توانستند حق رأی پیدا کنند. در آمریکا نیز زنان تا نیمه های قرت بیستم حق ادامه تحصیل نداشتند.
در ادامه این نشست بانوان دانشگاه نظرات و پیشنهادات خود را با رئیس دانشگاه مطرح کردند. همچنین هدیه ای به رسم یاد بود از سوی دکتر اسفندیاری به بانوان دانشگاه اهدا شد.