تعداد بازدید : 309 - تاریخ خبر : چهارشنبه 8 بهمن 1399 - 10:38
کارگاه علوم نوین رسانه در دانشگاه صداوسیما برگزار شد.

کارگاه علوم نوین رسانه با مشارکت معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه صداوسیما و دانشکده فلسفه ی علم دانشگاه صنعتی شریف برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صداوسیما،کارگاه علوم نوین رسانه با مشارکت معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه صداوسیما و دانشکده فلسفه علم دانشگاه صنعتی شریف و با حضور اساتید برجسته و صاحب نظران حوزه های تخصصی میان رشته ای و فرارشته ای با محوریت هوش مصنوعی، عصب شناسی، نورو مارکتینگ، هوش هیجانی، زیبایی شناسی، ذهن آگاهی و مطالعات فلسفی در سالن شهید المهندس دانشگاه صداوسیما به صورت حضوری-مجازی در روزهای 5و6 بهمن ماه برگزار شد.
افتتاحیه کارگاه علوم نوین رسانه با سخنرانی ریاست دانشگاه صداوسیما دکتر شهاب اسفندیاری و استادگروه فلسفه ی علم دانشگاه صنعتی شریف دکتر سیدحسن حسینی برگزار شد.
در این نشست دکتر اسفندیاری ضمن قدردانی از عوامل برگزار کننده این کارگاه و تاکید بر اهمیت جایگاه علوم میان رشته ای و فرا رشته ای ، برگزاری کارگاه علوم نوین رسانه را مبحثی حائز اهمیت برای دانشگاه صدا و سیما دانست و ‌استمرار در برگزاری این قبیل سمینار ها را گامی مهم در جهت تاسیس رشته های جدید در نظام دانشگاهی کشور بیان کرد.