تعداد بازدید : 104 - تاریخ خبر : چهارشنبه 24 دی 1399 - 09:03
بازدید مسئولان موسسه افغان فیلم از دانشگاه صداوسیما

رئیس موسسه افغان فیلم و هیات همراه ایشان در سفر به کشور ایران از دانشگاه صداوسیما بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما، دکتر صحرا کریمی، رئیس موسسه افغان‌ فیلم که از قدیمی‌ترین شرکت های دولتی فیلم‌سازی در افغانستان است ضمن بازدید از امکانات تخصصی دانشگاه صداوسیما با توانمندی و دستاوردهای این دانشگاه آشنا شدند.
در دیداری که ایشان و هیات افغانستانی همراه، با ریاست دانشگاه داشتند دکتر اسفندیاری با کشتار مظلومانه دانشجویان دانشگاه کابل و مردم بی دفاع این کشور ابراز همدردی کرد و از راه اندازی بورسیه ای با عنوان « شهدای دانشگاه کابل» در دانشگاه صدا و سیما خبرداد که راهی برای تحصیل جوانان مستعد افغانستانی و تربیت نیروی رسانه ای مورد نیاز این کشور است . ایشان تصریح کرد بهره مندی از زبان مشترک فارسی و ریشه های فرهنگی عمیق دو ملت ایران و افغانستان باعث موفقیت بیشتر این دانشجویان خواهد بود.
دکتر صحرا کریمی به علاقه مردم کشورش به آثار سینمای ایران و بازار محصولات ارزشمند ایرانی در این کشور اشاره کرد و گفت: امیدواریم شعبه بین المللی دانشگاه صداوسیما در کشور افغانستان در راستای تربیت نیروی متخصصی رسانه ای تأسیس شود.
در این بازدید تفاهم های اولیه درخصوص آموزش جوانان مستعد افغانستانی ، امکان سنجی راه اندازی شعبه بین المللی دانشگاه صداوسیما در افغانستان و کمک های راهبردی در حوزه سیاست گذاری فرهنگی در حوزه صنعت سینما و تلویزیون افغانستان صورت پذیرفت.
در پایان این دیدار بیش از 50 عنوان کتابهای انتشارات دانشگاه در حوزه رسانه به رسم یادبود و جهت بهره برداری علاقمندان توسط ریاست دانشگاه به کتابخانه این موسسه اهدا شد.
صحرا کریمی دکترای کارگردانی فیلم داستانی از دانشگاه فیلم و تلویزیون جمهوری اسلواکی است که نویسندگی و ساخت سی فیلم کوتاه داستانی و مستند و چندین فیلم نیمه بلند داستانی و یک فیلم بلند مستند را به عهده داشته است و در آثاری مانند «زنان پشت فرمان رانندگی» ، «نسیمه، خاطرات روزانه دختری مهاجر» و... ایفای نقش داشته است .