تعداد بازدید : 135 - تاریخ خبر : دوشنبه 22 دی 1399 - 11:04
نشست مسئولان دانشگاه تربیت مدرس و دانشگاه صداوسیما

معاون آموزشی دانشگاه تربیت مدرس و هیات همراه ایشان از دانشگاه صداوسیما بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما، در جلسه مشترکی که با حضور معاون آموزشی و مدیران ارشد دانشگاه تربیت مدرس برگزار شد؛ رئیس دانشگاه صداوسیما ضمن خوش آمدگویی به میهمانان، آمادگی و خرسندی دانشگاه را در ایجاد ارتباطات جدید بین دو دانشگاه را در حوزه های مختلف علمی، آموزشی و پژوهشی اعلام کرد و افزود: دانشگاه صداوسیما در حوزه آموزش، تشکیل دوره های آموزشی کوتاه مدت در حوزه رسانه و تعریف دوره های آموزشی مشترک آمادگی همکاری دارد. ایشان همچنین به بهره برداری از پتانسیل های بالای دو دانشگاه تاکید داشت.

آقای دکتر کلباسی، معاون آموزشی دانشگاه تربیت مدرس و هیات همراه ضمن بازدید از امکانات دانشگاه صداوسیما به بررسی زمینه های همکاری و امکان سنجی همکاری های مشترک فی ما بین درخصوص آغاز همکاری های مشترک در حوزه های آموزشی، پژوهشی و انعقاد تفاهم نامه به تبادل نظر پرداختند .