تاریخ خبر:‌یکشنبه ۱۰ مرداد ۱۳۹۵ - بازدید:‌۶۰۳
بازدید معاون فنی سازمان از دانشگاه

بازدید دکتر اردشیر زابلی زاده به همراه دکتر رضا علی دادی معاون فنی سازمان

دکتر اردشیر زابلی زاده سرپرست دانشگاه صدا وسیما وجمعی از روسای دانشگاه به همراه دکتر رضا علی دادی معاون فنی سازمان ونیز به اتفاق مدیران کل این معاونت درروز یکشنبه 9خردادماه ازبخش های مختلف دانشگاه صدا وسیما بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه :دکتر اردشیر زابلی زاده سرپرست دانشگاه صدا وسیما ضمن خوشامدگویی،به نقش وجایگاه بسیار مهم دانشگاه صدا وسیما در تربیت نیروی جوان ،خلاق،انقلابی وکارآمد در عرصه رسانه پرداخت .

سرپرست دانشگاه رسانه ملی پس ازتوضیح درباره بخش های مختلف دانشگاه به تشریح چشم انداز وماموریت جدید سازمان بویژه دانشگاه وضرورت ارتقا امکانات سخت افزاری ونرم افزاری (انفورماتیک)اشاره کرد . وبراساس رسالت فرهنگی سازمان صدا وسیما در راستای نگاه مقام معظم رهبری دانشگاه رسانه ملی را رکن مهم تعالی ملی وبین المللی در عصر رسانه ای خواند.

در ادامه دکتر علی دادی ومدیران معاونت فنی به همراه روسای دانشگاه از بخش های مختلف دانشگاه از جمله: آزمایشگاهها ،کارگاه ها ،استودیوها ی رادیویی وتلویزیونی ،ورک شاپ ،آمفی تئاتر ،اتاق خبر وسایر فضاهای علمی وتحقیقاتی بازدید کرد.

در پایان این دیدار توافق های علمی وپژوهشی ارزشمندی برای ارتقا دانشگاه صدا وسیما صورت گرفت.

همزمان با صدور حکم جناب آقای عرفاتی مدیر مسئول جدید روزنامه جام جم بر شیوه‌های نوین تعامل با دانشگاه صدا و سیما تاکید شد.
استادان گرامی آقایان دکتر احمدرضا معتمدی و عزیزالله سالاری اعضای هیئت علمی دانشگاه به مرتبه«دانشیاری» ارتقاء یافتند.
روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما به منظور تسهیل در روند انتخاب رشته داوطلبان کارشناسی ارشد اقدام به انتشار دفترچه معرفی رشته‌ها و دانشکده‌های دانشگاه نموده است.
دکتر احسانی مدیر شبکه نسیم با حضور در مراسم رونمایی برنامه «نمای نو» ضمن تقدیر از دانشجویان عوامل تولید این مجموعه بر ضرورت ارتباط بیشتر تاکید کرد.
نشست رونمایی از برنامه «نمای نو» تولید دانشجویی با حضور دکتر اسفندیاری و دکتر احسانی مدیر شبکه نسیم و جمعی از مدیران شبکه نسیم و کانال نمایش برگزار شد.