تاریخ خبر:‌یکشنبه ۱۰ مرداد ۱۳۹۵ - بازدید:‌۲۱۶
بازدید معاون فنی سازمان از دانشگاه

بازدید دکتر اردشیر زابلی زاده به همراه دکتر رضا علی دادی معاون فنی سازمان

دکتر اردشیر زابلی زاده سرپرست دانشگاه صدا وسیما وجمعی از روسای دانشگاه به همراه دکتر رضا علی دادی معاون فنی سازمان ونیز به اتفاق مدیران کل این معاونت درروز یکشنبه 9خردادماه ازبخش های مختلف دانشگاه صدا وسیما بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه :دکتر اردشیر زابلی زاده سرپرست دانشگاه صدا وسیما ضمن خوشامدگویی،به نقش وجایگاه بسیار مهم دانشگاه صدا وسیما در تربیت نیروی جوان ،خلاق،انقلابی وکارآمد در عرصه رسانه پرداخت .

سرپرست دانشگاه رسانه ملی پس ازتوضیح درباره بخش های مختلف دانشگاه به تشریح چشم انداز وماموریت جدید سازمان بویژه دانشگاه وضرورت ارتقا امکانات سخت افزاری ونرم افزاری (انفورماتیک)اشاره کرد . وبراساس رسالت فرهنگی سازمان صدا وسیما در راستای نگاه مقام معظم رهبری دانشگاه رسانه ملی را رکن مهم تعالی ملی وبین المللی در عصر رسانه ای خواند.

در ادامه دکتر علی دادی ومدیران معاونت فنی به همراه روسای دانشگاه از بخش های مختلف دانشگاه از جمله: آزمایشگاهها ،کارگاه ها ،استودیوها ی رادیویی وتلویزیونی ،ورک شاپ ،آمفی تئاتر ،اتاق خبر وسایر فضاهای علمی وتحقیقاتی بازدید کرد.

در پایان این دیدار توافق های علمی وپژوهشی ارزشمندی برای ارتقا دانشگاه صدا وسیما صورت گرفت.

نشست تخصصی «سینما در گام دوم انقلاب»  با حضور بهروز افخمی در دانشگاه صدا و سیما برگزار شد.
نشست «رسانه ملّی در گام دوم انقلاب اسلامی» با حضور دکتر جلال غفاری مدیر شبکه افق سیما در دانشگاه صداوسیما برگزار شد.
نشست «مطبوعات و خبرگزاری‌ها در گام دوم انقلاب اسلامی» یکشنبه 22 اردیبهشت ماه با حضور سه تن از مدیران مطبوعات و خبرگزاری‌ها در دانشگاه صداوسیما برگزار شد.
دکتر اسفندیاری ضمن گرامیداشت هفته معلم اظهار داشت: در تعامل با سازمان به نقاط مطلوبی رسیده ایم که حوزه پژوهش یکی آنهاست.با افزایش بودجه پژوهش، مسیر هموارتر شد...
روسای دانشگاه صدا و سیما و سازمان هنری اوج تفاهم نامه همکاری امضاء کردند.