تعداد بازدید : 543 - تاریخ خبر : جمعه 21 آذر 1399 - 15:02
اطلاعیه مهم

اطلاعیه درخصوص پایان کلاس­ها و برگزاری امتحانات پایان ترم نیمسال اول سال تحصیلی 1400-1399

ضمن تشکر و قدردانی از همراهی و مشارکت ارزشمند استادان گرامی و دانشجویان عزیز در برگزاری کلاس­های مجازی، در خصوص پایان کلاس­ها و امتحانات پایانترم نیمسال اول سال تحصیلی 1400-1399، مصوبات شورای دانشگاه صداوسیما به شرح زیر اعلام می‎گردد:

1) امتحانات پایانترم برای همه مقاطع تحصیلی مطابق دو برنامه مجزای دو هفته­ای برای دانشجویان ورودی 1399 و دانشجویان ورودی 1398 و قبل از آن به صورت غیرحضوری و مجازی برگزار خواهد شد. با توجه به تغییر در روز و ساعت امتحانی برخی از دروس، تاریخ قبلی امتحانات ثبت شده در سامانه گلستان فاقد اعتبار بوده و آخرین تغییرات زمانبندی پس از برنامه­ریزی لازم در فرم ابلاغ امتحانات استادان و کارت ورود به جلسه دانشجویان لحاظ شده و متعاقباً اطلاع رسانی می­شود.
2) پایان کلاس‌های درسی دانشجویان ورودی 1398 و قبل از آن براساس تقویم آموزشی مصوب دانشگاه صداوسیما برای نیمسال اول سال تحصیلی 1400-1399، روز چهارشنبه مورخ 3 دی­ماه (انتهای هفته شانزدهم تقویم آموزشی) می­باشد. امتحانات پایانترم طبق تقویم آموزشی مصوب طی دو هفته (10 روز) و در بازه زمانی 13 دی­ماه لغایت 24 دی­ماه به صورت غیرحضوری و مجازی برگزار می­شود.
3) با توجه به تاخیر شروع نیمسال جاری برای دانشجویان ورودی 1399، پایان کلاس­های این­دسته از دانشجویان با دو هفته تاخیر نسبت به تقویم آموزشی مصوب، روز چهارشنبه مورخ 17 دی­ماه خواهد بود. امتحانات پایانترم طبق برنامه زمانبندی جدید طی دو هفته (10 روز) و در بازه زمانی 27 دی ماه لغایت 8 بهمن­ماه به صورت غیرحضوری و مجازی برگزار می­شود.
4) نمره نهایی دانشجو در یک درس با نظر و تشخیص استاد درس و تائید گروه/دانشکده می­تواند از طریق امتحان پایانترم کتبی (تستی یا تشریحی) یا شفاهی یا ترکیب هر دو شیوه (به صورت غیرحضوری و مجازی) و همچنین روش‌های ارزیابی مستمر کلاسی در طول ترم از جمله گرفتن کوئیز یا امتحان میانترم، ارائه سمینار و تعریف پروژه‌های درسی و تحقیقاتی متناسب با موضوع درس، حل تمرین و تکالیف کلاسی و ارائه به موقع آنها، حضور و فعالیت در کلاس به ویژه مشارکت در بحث، پرسش و پاسخ شفاهی تعیین شود.
5) به استادان مواکداً توصیه می­شود برای بهبود ارزیابی یادگیری دانشجویان درس، با بکارگیری ترکیب روش­های مختلف ارزیابی فوق و اختصاص حداقل نیمی از نمره نهایی درس به ارزیابی مستمر در طول ترم، ضریب خطا در ارزیابی را کاهش دهند و ارزیابی عادلانه­تری از یادگیری دانشجویان داشته باشند.
6) امتحانات کتبی غیر حضوری و مجازی صرفاً از طریق سامانه آموزش مجازی دانشگاه و با هماهنگی امور آموزش دانشگاه طبق زمانبندی اعلامی، برگزار می­گردد.
7) مسئولیت برگزاری امتحان شفاهی بصورت مجازی، بر عهده استاد درس خواهد بود و به منظور رعایت عدالت، لازم است استادان مجموعه ای از سوالات هم وزن را از قبل آماده نموده و از طرح سوالات تکراری، حتی الامکان اجتناب نمایند.
8) با توجه به دسترسی دانشجویان به منابع درسی (اینترنت، جزوه، کتاب و ...)، استادان محترم سوالات خود را بر مبنای امتحان «کتاب باز» طراحی نمایند. بنابراین لازم است از طرح سوالات حفظی که پاسخ آن به سادگی از منابع قابل استفاده است، اجتناب نمایند و برای هر درس سوالاتی که علاوه بر حافظه، قدرت استنباط دانشجو را نیز ارزیابی نماید، مطرح نمایند.
9) شیوه نامه ای جهت برگزاری امتحانات پایان نیمسال اول تحصیلی 1400-1399 تنظیم گردیده است که مفاد این شیوه نامه به زودی به اطلاع استادان گرامی و دانشجویان عزیز خواهد رسید.
تندرستی و توفیق تمام همکاران و دانشجویان عزیز را از خداوند بزرگ مسألت داریم.
معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه