تعداد بازدید : 255 - تاریخ خبر : دوشنبه 17 اردیبهشت 1397 - 01:38
اطلاعیه آموزشی؛
معرفی فارغ‌التحصیلان دانشگاه صدا و سیما به کمیته جایابی

صبح امروز جلسه امتیازبندی دانشجویان برگزار و تعدادی از فارغ‌التحصیلان دانشگاه صدا و سیما به کمیته جایابی معرفی شدند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما اولین جلسه " کمیته معرفی دانش‌آموختگان به سازمان " در سال 1397 با حضور نمایندگان منابع انسانی، رؤسای دانشکده‌ها و معاونین دانشگاه صداوسیما روز دوشنبه 17 / 2 / 1397  در معاونت آموزش و پژوهش دانشگاه برگزار شد. در این جلسه تعدادی از پرونده‌های دانش‌آموختگان دانشکده‌های فنی و مهندسی رسانه، ارتباطات و تولید بررسی و تعداد 39 نفر از فارغ‌التحصیلان به شرح اسامی زیر به کمیته جایابی معرفی شدند.
افراد ذیل تا تعیین تکلیف نهایی در جلسه " کمیته جایابی " از مراجعه حضوری به منابع انسانی خودداری کنند.

دانشکده فنی و مهندسی رسانه

37.     سهیلا باقری‌شریف‌آبادی
38.     حامد بذرافکن
39.     سیده‌زینب ابراهیمیان‌شیاده

معاونت آموزش و پژوهش دانشگاه-  "دبیرخانه کمیته معرفی دانش‌آموختگان به سازمان "

استاد بین المللی هنرانیمیشن، ظرفیت های تدریس و فراگیری این هنر را در دانشگاه صدا و سیما بسیار خوب دانست و گفت: نباید به وضع موجود اکتفا کرد.
رییس دانشگاه صدا و سیما همزمان با پایان دوره 4 روزه کارگاه انیمیشن فیلم کوتاه با تدریس استاد فرانسوی این هنر از این کارگاه آموزشی بازدید کرد.
با حضور ریاست دانشگاه صدا و سیما تعدادی از استادان این دانشگاه که به افتخار بازنشستگی نایل آمدند، مورد تکریم و قدردانی قرار گرفتند.
بر اساس اعلام معاونت آموزش و پژوهش دانشگاه صدا و سیما به اطلاع آن دسته از دانشجویان دوره روزانه کلیه مقاطع تحصیلی (کاردانی- کارشناسی- کارشناسی ارشد) ورودی ۹۶ که...
جشنواره های ملی فیلم کوتاه سایه و فیلم کوتاه روستایی و عشایری ارسباران شاهد حضور آثاری دانشجویی از دانشگاه صدا و سیما شدند.