تعداد بازدید : 1049 - تاریخ خبر : چهارشنبه 28 آبان 1399 - 22:07
قابل توجه دانشجویان دوره های روزانه ورودی ۱۳۹۹

قابل توجه دانشجویان دوره های روزانه ورودی ۱۳۹۹
بدینوسیله به اطلاع دانشجویان دوره های روزانه تمامی مقاطع تحصیلی ورودی سال ۱۳۹۹ می رساند جهت واریز کمک هزینه های تحصیلی می‌بایست حداکثر تا روز دوشنبه مورخ ۱۰ آذر ۱۳۹۹ نسبت به افتتاح حساب (فقط بانک ملی) اقدام نموده و شماره حساب خود را در سامانه گلستان ثبت نمایید.
شایان ذکر است دانشجویانی که از قبل حساب بانک ملی به نام خود دارند می‌توانند از همان حساب جهت ثبت در سامانه گلستان اقدام نمایند. لطفا قبل از ثبت شماره حساب حتماً از فعال بودن حساب بانکی خود اطمینان حاصل نمایید.
جهت ثبت شماره حساب (و نه شماره کارت) بانک ملی در سامانه گلستان از مسیر: (آموزش> شهریه> تولید، ثبت و اصلاح شماره مالی دانشجویان)، شماره حساب بانک ملی، کد شعبه و نام شعبه را ثبت نمایید.
بدیهی است مسئولیت عدم ثبت دقیق و به موقع شماره حساب بانک ملی در زمان مقرر بر عهده دانشجو خواهد بود.

آدرس گروه تلگرامی همراه دانشجو @firibu

برای ورود به گروه تلگرامی اینجا را کلیک کنید