تعداد بازدید : 5724 - تاریخ خبر : سه شنبه 13 آبان 1399 - 13:16
نحوه ﭘﺬﯾﺮش و مراجعه معرفی شدگان کد 23 رشته‌های شرایط خاص دانشگاه صداوسیما در آزﻣﻮن سراسری سال 1399

معرفی شده‌ی واجد شرایط لازم است که از روز چهارشنبه مورخ 1399/8/14 لغایت روز شنبه مورخ 1399/8/17 ساعت 16 نسبت به ثبت‌نام اینترنتی و بارگذاری مدارک مورد نیاز برابر مفاد این اطلاعیه اقدام نمایند.

لیست اسامی پذیرفته شدگان بر اساس حروف الفبا

بدینوسیله به اطلاع معرفی ­شدگان کد 23 هر یک از کد رﺷﺘﻪ ﻣﺤﻞ ﻫﺎی داﻧﺸﮕﺎه صداوسیما مندرج در جدول ذیل می­رساند تمامی داوطلبان معرفی شده‌ی واجد شرایط (براﺳﺎس اﻋﻼم رسمی ﺳﺎزﻣﺎن سنجش آﻣﻮزش ﮐﺸﻮر در سایت www.sanjesh.org)، لازم است از روز جهارشنبه مورخ 1399/8/14 لغایت روز شنبه مورخ 1399/8/17 ساعت 16 نسبت به ثبت‌نام اینترنتی و بارگذاری مدارک مورد نیاز برابر مفاد این اطلاعیه اقدام نمایند. بدیهی است پس از انقضای مهلت مقرر برای ثبت‌نام، هیچ‌گونه تقاضایی قابل پذیرش نمی‌باشد.
شایان ذکر است نظر به مهلت محدود ﺛﺒﺖﻧﺎم اینترنتی معرفی­شدگان جهت بررسی اولیه مدارک و اعلام جدول زمانبندی داوطلبان مجاز به شرکت در مصاحبه حضوری، تاکید می­شود قبل از اقدام به ثبت­نام اینترنتی، مفاد این اطلاعیه را با دقت مطالعه نمایید و ضمن آماده­سازی مدارک مورد نیاز شامل فایلjpg عکس پرسنلی، فایل pdf کارنامه نتایج اولیه داوطلب در آزﻣﻮن سراسری سال 1399 و فایل ویدئویی معرفی، پاسخ به سوالات علمی و عمومی فرم­های پیشنویس انتهای این اطلاعیه را به صورت تایپ­شده در یک فایل به همراه داشته باشید تا در زمان مقرر، بدون هیچ مشکل و در کمترین زمان نسبت به ثبت­نام اینترنتی در سایت دانشگاه اقدام نمایید.

1) معرفی شد‌گان واجد شرایط، لازم است تا روز جمعه مورخ 16/8/1399 ساعت 16 با مراجعه به این لینک، نسبت به ثبت‌نام الکترونیکی و بارگذاری مدارک مورد نیاز اقدام نمایند. بدیهی است پس از انقضای مهلت مقرر برای ثبت‌نام، هیچ‌گونه تقاضایی قابل پذیرش نمی‌باشد.
2) در ثبت اطلاعات خواسته شده و بارگذاری مدارک دقت لازم را مبذول فرمایید. بدیهی است به مدارک ناقص به هیچ عنوان ترتیب اثر داده نخواهد شد و مسئولیت عدم بررسی پرونده و دعوت به مصاحبه بر عهده داوطلب خواهد بود.
3) ثبت‌نام اینترنتی مصاحبه حضوری شامل 4 مرحله است:
◦ مرحله اول: انتخاب یکی از رشته های 1)کاردانی فنی الکترونیک و مهندسی برق 2) کارگردانی تلویزیون 3) تلویزیون و هنرهای دیجیتال 4) روزنامه نگاری.
◦ مرحله دوم: ثبت مشخصات داوطلب و پاسخگویی اینترنتی به سوالات عمومی و علمی مرتبط با رشته انتخابی در مرحله اول. برای اطلاع از سوالات و آمادگی قبلی جهت پاسخگویی، به فرم های پیش نویس انتهای این اطلاعیه مراجعه نمایید.
◦ مرحله سوم: بارگذاری مدارک مورد نیاز شامل 1) فایل jpg عکس پرسنلی داوطلب 2) فایل pdf کارنامه نتایج اولیه داوطلب در آزﻣﻮن سراسری سال 1399 (مربوط به گروه آزمایشی کدرشته محل انتخابی داوطلب) و 3) فایل ویدئوی معرفی داوطلب. در ویدئوی ارسالی باید پس از ذکر نام و نام خانوادگی به سه پرسش زیر به صورت مختصر پاسخ دهید. پاسخ به این سه سوال در مجموع نباید بیش از 5 دقیقه باشد. 1) مختصری از خودتان بگویید و بفرمایید مهمترین ویژگی ها و توانمندی های شما چیست؟ 2) به چه دلیل دانشگاه صداوسیما را برای ادامه تحصیل انتخاب کردید؟ 3) برای آینده خود چه برنامه و چشم­اندازی در ذهن دارید؟ در صورت تمایل می توانید از یکی از بستگان درجه اول خود نیز بخواهید حداکثر به مدت یک دقیقه در این ویدئو در معرفی شما صحبت کنند. (در این صورت زمان ویدئوی ارسالی حداکثر می تواند 6 دقیقه باشد).
◦ مرحله چهارم: پرینت گواهی انجام ثبت‌نام اینترنتی. پس از اتمام تمام مراحل فوق، کد رهگیری را در قالب یک فایل pdf دریافت نمائید. پرینت این گواهی در صورت معرفی داوطلب برای مصاحبه حضوری، مجوز ورود به دانشگاه است.
4) در صورت تائید و مجاز شدن داوطلب به شرکت در جلسه مصاحبه حضوری، مبلغ 500/000 ریال بابت هزینه‌های انجام مصاحبه حضوری، صرفاً از طریق دستگاه کارتخوان (POS) مستقر در دانشگاه می‌بایست پرداخت شود.
5) صرفاً یک فایل ویدئو باید ارسال شود. ویدئو را با کیفیت تصویر و صدای مناسب و با حالت افقی گوشی ضبط نمایید. چنانچه حجم فایل ضبط شده بیش از پنجاه مگابایت ( 50MB ) است با استفاده از یک نرم افزار فشرده سازی حجم فایل خود را تا کمتر از 50MB کاهش دهید. در لینک های زیر دو نرم افزار فشرده سازی برای سیستم عامل اندروید قابل دانلود است. لینک دانلود نرم افزار فشرده سازی ویدئو (1) و لینک دانلود نرم افزار فشرده سازی ویدئو (2)
6) در ثبت مشخصات، پاسخگویی به سوالات عمومی و علمی و بارگذاری مدارک لازم از جمله فایل ویدئوی معرفی داوطلب، دقت لازم را داشته باشید. پس از تائید و چاپ گواهی ثبت نام امکان ویرایش و اصلاح وجود ندارد و براساس اطلاعات ثبت شده و مدارک بارگذاری شده داوطلبان، در خصوص تائید یا رد داوطلب جهت انجام مصاحبه حضوری تصمیم گیری می شود.
7) داوطلبانی که بررسی نسخه الکترونیکی مدارک ارسالی آنان به تائید برسد و مجاز به شرکت در جلسه مصاحبه حضوری باشند، ضروری است طبق جدول زمانبندی اعلامی در اطلاعیه‌ی شماره 2 که متعاقباً در سایت دانشگاه به نشانی http://www.iribu.ac.ir قرار می‌گیرد، برای شرکت در جلسه مصاحبه حضوری (علمی و صلاحیت عمومی) اقدام نمایند. حضور داوطلب در ساعت و روز تعیین‌شده (این زمان غیر قابل تغییر است) برای مصاحبه حضوری الزامی است و عدم حضور (بدون دلیل موجهی که مورد پذیرش دانشگاه باشد) به منزله انصراف تلقی خواهد شد.
8) مصاحبه حضوری در محل دانشگاه صدا و سیما به نشانی تهران، خیابان ولیعصر(عج)، ابتدای بزرگراه آیت‌ا... هاشمی رفسنجانی(نیایش)، جنب ورزشگاه انقلاب، برگزار می‌شود. ارائه پرینت گواهی انجام ثبت‌نام (که در مرحله آخر ثبت‌نام اینترنتی قابل دریافت است) جهت ورود به دانشگاه الزامی می‌باشد.
9) در ﺻـﻮرت ﺿـﺮورت ﺻـﺮﻓاً ﺷـﻤﺎره ﺗﻠﻔـﻦ‌های 22014733، 22168578و 09121437279  ﭘﺎﺳﺨﮕﻮی داوﻃﻠﺒﺎن ﺧﻮاﻫﺪ ﺑﻮد.
فایل‌های مورد نیاز معرفی‌شدگان کد 23 رشته‌های شرایط خاص دانشگاه صداوسیما در آزﻣﻮن سراسری سال 1399:
دانلود فایل PDF وWORD فرم پیشنویس پرسشنامه مصاحبه علمی رشته‌های کاردانی فنی الکترونیک و کارشناسی مهندسی برق
دانلود فایل PDF وWORD فرم پیشنویس پرسشنامه مصاحبه علمی رشته‌‌ی کارشناسی روزنامه نگاری
دانلود فایل PDF وWORD فرم پیشنویس پرسشنامه مصاحبه علمی رشته‌ی کارشناسی کارگردانی تلویزیون
دانلود فایل PDF وWORD فرم پیشنویس پرسشنامه مصاحبه علمی رشته‌ی کارشناسی تلویزیون و هنرهای دیجیتال

امور آموزش دانشگاه صداوسیما