تعداد بازدید : 361 - تاریخ خبر : چهارشنبه 23 مهر 1399 - 11:02
اعلام رتبه بندی نشریات علمی کشور از سوی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

دو نشریه علمی دانشگاه صدا و سیما در تراز برترین نشریات علمی هنر و رسانه کشور

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صداوسیما، براساس نتایج ارزیابی و رتبه بندی نشریات علمی سال 1398 کمیسیون نشریات وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، هر دو نشریه ی علمی این دانشگاه با عناوین "رسانه های دیداری و شنیداری" به سردبیری دکتر باقر ساروخانی و"مطالعات میان رشته ای ارتباطات و رسانه" به سردبیری دکتر احمد ضابطی جهرمی موفق به اخذ رتبه «ب» نشریات علمی کشور شده است.
دکتر طهماسبی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه صداوسیما با اعلام این خبر گفت: با حمایت های همه جانبه ریاست محترم دانشگاه، سردبیران و اعضای محترم تحریریه، هر دو نشریه ی علمی دانشگاه صداوسیما موفق به اخذ رتبه «ب» نشریات علمی کشور شدند.
انتشار به موقع و رعایت ضوابط آیین نامه نشریات، رعایت فرآیند پذیرش مقالات و داوری تخصصی، داشتن وبگاه استاندارد، زیرساختها و اطلاعات شناسنامه کامل نشریات مطابق با آیین نامه نشریات علمی، رعایت آیین نگارش، ساختار و کیفیت مقالات، وضعیت نشریه در نمایه های استنادی، تخصصی و اجتماعی، بکارگیری مقررات و امکانات سخت افزاری و نرم افزاری برای رعایت اخلاق علمی نشر و جلوگیری از تخلفات علمی، شاخص هایی بودند که در این ارزیابی مورد بررسی و امتیازدهی هیأت بررسی نشریات پایگاه استنادی علوم جهان اسلام ISC قرار گرفته اند.

با وجود اینکه زمان زیادی از صدور مجوز علمی این دو نشریه نمی گذرد، در رتبه بندی جدید وزارت علوم،تحقیقات و فناوری با اخذ رتبه «ب» در تراز نشریات معتبرو قدیمی علمی دانشگاههای کشور قرار گرفتند.
بر اساس آیین نامه نشریات علمی مصوب ۲ اردیبهشت 13۹۸، به جای دسته بندی نشریات به صورت علمی- پژوهشی یا علمی- ترویجی، تمامی نشریات مشمول این آیین نامه با عنوان یکسان «نشریه علمی» شناخته می شوند و رتبه کسب شده در ارزیابی های سالانه به عنوان «اعتبار نشریه» قلمداد می شود. بنابراین در رابطه با ارزیابی‌های مختلف نظیر ارتقاء و ترفیع اعضای هیئت علمی و کفایت دستاوردهای پژوهشی رساله / پایان نامه دانشجویان تحصیلات تکمیلی، رتبه نشریات علمی در ارزیابی‌های سالانه مورد توجه قرار می‏‬ گیرد و محاسبه امتیاز مقاله بر اساس رتبه نشریات شامل بین‏‬ المللی، الف، ب. ج یا د صورت خواهد گرفت.