تعداد بازدید : 202 - تاریخ خبر : چهارشنبه 23 مهر 1399 - 09:51
در گذشت دکتر اکبر عالمی استاد سینما و تلویزیون

پیام تسلیت رئیس دانشگاه صدا و سیما در پی درگذشت دکتر اکبر عالمی استاد پیش‌کسوت سینما و تلویزیون

انا لله و انا الیه راجعون

خبر اندوه‌بار درگذشت دانشمند فرهیخته و هنرمند فرزانه، جناب آقای دکتر اکبر عالمی، داغی بر سینه اهالی هنر و رسانه و شاگردان آن استاد بزرگوار و بزرگ‌منش نشاند.
او که در عشق و وفاداری به میهن، تلاش خستگی‌ناپذیر و خدمت صادقانه، اخلاق علمی و سخاوت در انتقال دانش و تجربه، و تعهد حرفه‌ای کم‌نظیر و نمونه بود، سرانجام جان خود را نیز در راه ثبت حقیقت و روایت جهاد سلامت و ایثار و فداکاری کادر درمانی کشور در هنگامه شیوع بیماری کرونا فدا کرد.
دکتر عالمی در نخستین سال‌های پیروزی انقلاب اسلامی با وجود امکان مهاجرت و کار در دانشگاه‌ها و مراکز هنری ممتاز جهان، در وطن خود ماند و در آموزش اولین نسل از فیلمسازان مسلمان و انقلابی، که بعدها از هنرمندان صاحب‌نام کشور شدند، اهتمام ورزید. در سال‌های دفاع مقدس نیز در مقام مدیریت لابراتوار صدا و سیما در ظهور و چاپ انبوه نگاتیو‌های مستندسازان جنگ خدمات ارزشمندی ارائه کرد و در صیانت از میراث تاریخی و تصویری انقلاب و دفاع مقدس خالصانه کوشید.
به عنوان یک شاگرد کوچک از خیل انبوه شاگردان ایشان، فقدان این چهره برجسته‌ی دانشگاهی، هنری و رسانه‌ای کشورمان را به خانواده استاد، جامعه دانشگاهیان، هنرمندان و اهالی رسانه تسلیت عرض می‌کنم و از درگاه ایزد منان برای ایشان علو درجات و رحمت و مغفرت واسعه و برای بازماندگان صبر و شکیبایی مسئلت دارم.

شهاب اسفندیاری
رئیس دانشگاه صداوسیما