تاریخ خبر:‌یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۷ - بازدید:‌۱۱۹۹
مقام معلم

آیین نکوداشت مقام معلم در دانشگاه صدا و سیما برگزار شد و استادان نمونه این دانشگاه معرفی و تجلیل شدند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما، دکتر شهاب اسفندیاری در این مراسم با تبریک روز معلم گفت: فداکاری، ایثار و تلاش استادان دانشگاه صدا و سیما در اعتلای حیثیت علمی، آموزشی و پژوهشی این دانشگاه ستودنی است.

رییس دانشگاه صدا و سیما افزود: پیش بینی می شود با اهتمام استادان این دانشگاه و حمایت های سازمان صدا و سیما افق های روشن تری پیش روی دانشگاه باز شود و سرعت حرکت علمی و آموزشی دانشگاه مضاعف و دوچندان شود.

اسفندیاری گفت: رابطه استاد و دانشجو رابطه ای مکانیکی نیست بلکه ارتباطی معنوی و روحانی است و حس مثبت این ارتباط روحانی حتی پس از گذشت سالها باقی می ماند و خاطره انگیز خواهد بود.

در ادامه دکترحمید شاه آبادی معاون رادیو گفت: اگر برای مقام معلم اجر و قرب و ماموریتی قایل هستیم این ماموریت برای استادان دانشگاه صدا و سیما مضاعف است. چراکه اساتید این دانشگاه بواسطه تدریس و تربیت دانشجویان و برنامه سازان آینده رسانه ملی، در واقع معلم میلیون ها ایرانی هستند و آموزش های ایشان صرفاً به دانشگاه محدود نمی شود.

این مدیر رسانه افزود: روزگاری مطهری ها و اخوان ثالث ها برای رادیو نویسندگی می کردند لذا رادیو و تلویزیون اگر بخواهد در کسوت یک دانشگاه عمومی، نقش معلمی جامعه را ایفا کند بایستی دانشجویانی تربیت کند که با برنامه سازی مطلوب، بیشترین تاثیر مثبت و سازنده را بر جامعه داشته باشند.

همچنین دکتر حسن خجسته در بخشی از این مراسم ضمن تجلیل از مقام معلم گفت: باید خداوند را شاکر بود که از این همه شغل در جهان، توفیق داد تا در کسوت معلمی به جامعه خدمت کنیم.

این استاد دانشگاه ادامه داد: سالها تجربه تدریس در مقاطع مختلف و از اول ابتدایی تا دانشگاه را داشته و دارم و به جرأت می گویم هیچ لذتی برای من بالاتر از معلمی و حضور در کلاس درس نبوده و نیست.

معاون اسبق رادیو افزود: حجم کار و مسئولیت های اجرایی و سازمانی در سالهای گذشته با آنکه وقت خالی برای من نمی گذاشت اما هیچ گاه از تدریس غافل نمی شدم و خستگی کارهای اجرایی را با تدریس از خود دور می کردم.

در پایان آیین نکوداشت مقام معلم، استادان نمونه دانشگاه صدا و سیما به ترتیب ذیل معرفی و مورد قدردانی و تجلیل قرار گرفتند.

در مرتبه استادتمام:
۱ - دکتر احمد ضابطی جهرمی

در مرتبه دانشیار:
۲- دکتر علی رجب زاده طهماسبی

در مرتبه استادیار:
۱- دکتر احمد سفلایی
۲ - دکتر سیاوش صلواتیان
۳ - دکتر محمد بهدادفر

در مرتبه مربی:
۱ - آقای محمدعلی هرمزی زاده

تجلیل از استادان بازنشسته در سال ۱۳۹۶:
۱- دکتر ناصر گل محمدی
۲- دکتر سیدمحسن بنی هاشمی
۳ - دکتر سید محمود علوی
۴- دکتر سیدرضا نقبایی
۵ - مهندس محمدعلی رضایی
۶ - مهندس حبیب الله محمدقلیها

تقدیر از مدیران نمونه عضو هیات علمی:
۱ - دکتر کاظم نظری
۲- دکتر محمدمهدی موسوی مهر

گفتنی است در بخش هایی از این مراسم بانشاط و صمیمی که اجرای آن را شاعر بلندآوازه کشورمان دکتر محمود اکرامی فر به عهده داشت، دکترعبدالحسین مختاباد به صورت تک خوان و بداهه، دقایقی بر روی سن آواز خوانده و حضار را به وجد آورد. محمد دستمزدی خواننده پاپ سبزواری قطعاتی اجرا کرد و خانم دکتر سهیلا نجم، آقایان دکتر میناوند، دکتر رحیمیان، دکتر ضابطی جهرمی و مهندس قلیها نیز دقایقی کوتاه برای حضار سخنرانی کردند.

عکس ها

معاون برون مرزی سازمان صداوسیما از افزایش موج حمایت رسانه ای از مجری شبکه پرس تی وی در خارج از کشور خبر داد.
حسین محب‌اهری، هنرمند تئاتر، تلویزیون و سینما بامداد روز چهارشنبه ۲۶ دی، دارفانی را وداع گفت.
رییس مرکز علمی‌کاربردی رسانه، فعالیت های مهارت آموزی این مراکز را نمود علمی و عملی نیل به اهداف اقتصاد مقاومتی دانست.
دانشجویان و فارغ التحصیلان طلبه دانشکده دین و رسانه (قم) دانشگاه صدا و سیما در نهمین جشنواره فیلم عمار افتخار آفرین شدند.
گردهمایی تعدادی از روسای دانشگاه‌های وابسته با سازمان‌ها به میزبانی دانشگاه صدا و سیما برگزار شد.