تعداد بازدید : 384 - تاریخ خبر : شنبه 12 مهر 1399 - 10:26
موفقیت دانشجوی دانشگاه صدا و سیمادر جشنواره بین المللی فیلم« مقاومت»

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما، اختتامیه شانزدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم «مقاومت» یکشنبه ۶ مهرماه همزمان با آخرین روز از هفته دفاع مقدس، در باغ موزه دفاع مقدس برگزار شد.این مراسم با رعایت پروتکل‌های بهداشتی میزبان جمعی از سینماگران و علاقمندان سینمای دفاع مقدس بود.

در این جشنواره در بخش معرفی برگزیدگان «مدافعان سلامت» پوران درخشنده، انسیه شاه حسینی، منیره قیدی، گیتی خامنه، فریبا کوثری به عنوان داوران بخش فیلم کوتاه داستانی به روی سن آمدند و همراه با دکتر سعید نمکی وزیر بهداشت و درمان و آموزش پزشکی، دکتر جعفری مدیرعامل موزه انقلاب و دفاع مقدس و مهدی عظیمی میرآبادی دبیر این دوره از جشنواره، تندیس جشنواره و دیپلم افتخار بهترین فیلم کوتاه داستانی را به محسن مشرقی؛ تهیه‌کننده فیلم کوتاه «ملاقات آخر» اهدا کردند.
محسن مشرقی فارغ التحصیل دانشگاه صدا و سیما در مقطع کارشناسی ارشد رشته مدیریت رسانه است.
روابط عمومی دانشگاه صدا وسیما این موفقیت را به ایشان تبریک می گوید.