تعداد بازدید : 990 - تاریخ خبر : سه شنبه 8 مهر 1399 - 11:47
اطلاعیه آزمون زبان فارسی

نحوه ثبت نام و برگزاری آزمون الکترونیکی زبان و ادبیات فارسی (ویژه دانشجویان دوره های روزانه دانشگاه صداوسیما – تهران و قم)

اطلاعیه نحوه ثبت نام و برگزاری آزمون الکترونیکی زبان و ادبیات فارسی
(ویژه دانشجویان دوره های روزانه دانشگاه صداوسیما – تهران و قم)

بدین وسیله به اطلاع دانشجویان دوره های روزانه تمامی مقاطع می رساند، نظر به اهمیت زبان فارسی و لزوم صیانت از زبان فارسی اصیل به ویژه در سازمان صداوسیما، دانشگاه صداوسیما ضمن افزایش امتیاز زبان و ادبیات فارسی از 5 به 10 امتیاز، از تاریخ 1/7/1399 جهت ارزیابی و تعیین امتیاز در کارنامه امتیازبندی دانش آموختگان دوره های روزانه با مشارکت اداره کل آموزش سازمان، آزمون الکترونیکی زبان و ادبیات فارسی برگزار می نماید. اولین دوره این آزمون در سال 1399 در تهران و مراکز مطابق جدول زمان‌بندی زیر برگزار خواهد شد و دانشجویان ترم آخر، دانش آموختگان در حال تسویه حساب با دانشگاه و همچنین دانش آموختگانی که هنوز جهت مصاحبه کمیته معرفی دانش اموختگان به سازمان دعوت نشدند مجاز به شرکت در این آزمون هستند.

تاریخ ثبت‌نام

از  روز سه­ شنبه مورخ 8/7/99 تا روز یکشنبه مورخ 13/7/99

تاریخ برگزاری

روز یکشنبه مورخ 99/7/20

محل برگزاری

تهران: ساختمان دانشگاه صدا و سیما

مراکز استان‌ها: مراکز صدا و سیما در استان‌ها

ساعت‌های برگزاری

10 الی 11 صبح

تذکرات مهم:
1. آزمون زبان و ادبیات فارسی در هر ماه یک بار برگزار می¬شود و هر دانشجویان دوره روزانه تا قبل از فارغ التحصیلی و مرحله تسویه حساب با گروه معارف اسلامی و دروس عمومی، فقط یک بار مجاز به شرکت در این آزمون می¬باشد. در صورت عدم شرکت در این آزمون، امتیازی برای بخش زبان و ادبیات فارسی در کارنامه امتیازبندی تعلق نمی¬گیرد.
2. داوطلبان برای ثبت‌نام باید در زمان مقرر به سایت اداره کل آموزش سازمان (http://iriboffice.ir/tc/)، قسمت آزمون‌ها مراجعه و با استفاده از شماره دانشجویی و کد ملی جهت ورود به سامانه ثبت نام و آزمون زبان و ادبیات فارسی، در آزمون ثبت‌نام کنند.
3. داوطلبانی که در آزمون ثبت‌نام می‌کنند باید در تاریخ و ساعت انتخاب‌شده در محل آزمون حضورداشته باشند و یا درصورتی ‌که امکان شرکت در آزمون را ندارند تا یک روز قبل از برگزاری آزمون (برای اولین دوره روز شنبه مورخ 12/7/99)، انصراف خود را ثبت کنند. غیبت غیرمجاز باعث محرومیت از حضور در آزمون بعدی خواهد شد.
4. همراه داشتن هر نوع کتاب، جزوه، تلفن همراه، تبلت، ساعت هوشمند و امثال آن در جلسه آزمون ممنوع است و در صورت مشاهده تخلف محسوب می شود و برابر مقررات عمل خواهد شد.
5. این آزمون‌ها بدون پرداخت هزینه و به‌صورت الکترونیک برگزار خواهد شد. همه سؤالات آن‌ها، چهارگزینه‌ای است و به پاسخ‌های اشتباه، نمره منفی تعلق نمی‌گیرد. تعداد سؤالات آزمون 50 سؤال است و حداکثر مدت پاسخگویی به سؤالات 55 دقیقه خواهد بود.
6. منبع پیشنهادی برای آزمون عبارتند از:
• ویراست سوم جزوه ویرایش رسانه‌ای (این جزوه در سایت اداره کل آموزش سازمان قابل دریافت است).
• اولین مجموعه واژگان لاتین به همراه معادل فارسی (این جزوه در سایت اداره کل آموزش سازمان قابل دریافت است).
7. ترکیب سؤالات آزمون زبان و ادبیات فارسی به شرح زیر است:

نوع سؤالات

تعداد سؤال