تعداد بازدید : 2037 - تاریخ خبر : جمعه 4 مهر 1399 - 13:49
اطلاعیه شماره 7

جدول زمان‌بندی مصاحبه حضوری (کدرشته محل­های مجموعه هنرهای نمایشی و سینما)

بدین‌وسیله به اطلاع داوطلبانی که فهرست اسامی آنان در پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان سنجش آموزش کشور به عنوان معرفی شدگان چندبرابر ظرفیت رشته‌های شرایط خاص دانشگاه صداوسیما-تهران و دانشکده صداوسیما-قم در آزمون کارشناسی ارشد سال 1399 درج گردیده و در زمان مقرر نسبت به ثبت‌نام اینترنتی و بارگذاری (صحیح و کامل) مدارک لازم در سامانه‌ی گلستان این دانشگاه اقدام نموده­اند، می­رساند پس از ﺑﺮرﺳﻲ پرونده الکترونیکی، داوطلبانی که مجاز به شرکت در جلسه مصاحبه حضوری (علمی و صلاحیت عمومی) شدند براساس جدول زمان‌بندی مشخص شده در پیوست این اطلاعیه و با دردست داشتن مدارک لازم به شرح ذیل، جهت انجام مراحل مصاحبه به نشانی تهران، خیابان ولیعصر(عج)، ابتدای بزرگراه آیت اله هاشمی رفسنجانی (نیایش)، دانشگاه صداوسیما مراجعه نمایند.

مدارک مورد نیاز برای ارائه در جلسه مصاحبه عمومی
• 3 قطعه عکس 4×3 تمام رخ و جدید (پشت‌نویسی شده)
• اصل و تصویر کارت ملی (پشت و رو)
• اصل و تصویر تمام صفحات شناسنامه
• اصل و ﺗﺼﻮﻳﺮ دانشنامه ﻳﺎ ﮔﻮاﻫﻲ موقت فراغت از ﺗﺤﺼﻴل ﻣﻘﻄﻊ ﻛﺎرﺷﻨﺎﺳﻲ (برای دانشجویان ترم آخر، گواهی تأیید شده دانشگاه محل تحصیل مبنی بر فارغ التحصیل شدن تا تاریخ 31/7/1399 با ذکر معدل)
• اصل و تصویر مدرک تأیید شده برای استفاده از سهمیه شاهد و ایثارگر
• اصل و تصویر کارت پایان خدمت یا مدرکی که وضعیت نظام وظیفه را مشخص نماید (مخصوص برادران)
• پرینت گواهی ثبت‌نام اینترنتی در سیستم گلستان (جهت مصاحبه حضوری، این گواهی مجوز ورود به دانشگاه می‌باشد).
-فرم تکمیل شده (تایپ شده) مشخصات بررسی صلاحیت عمومی (دانلود فایل pdf و word) که به امضاء داوطلب رسیده است.
تذکرات مهم:
1) پرینت گواهی ثبت‌نام اینترنتی در سیستم گلستان، مجوز ورود به دانشگاه و انجام مصاحبه می‌باشد.
2) عدم مراجعه داوطلبان طبق جدول زمان‌بندی اعلام شده به منزله انصراف تلقی شده و فرصت دیگری برای انجام مراحل مذکور وجود نخواهد داشت و هیچ اعتراضی وارد نخواهد بود.
3) با توجه به اینکه زمان‌بندی اعلام شده تقریبی است، تا حدود دو ساعت بعد از زمان اعلام شده را جهت مصاحبه خود، برنامه‌ریزی کنید.
4) داوطلب حداقل پانزده دقیقه قبل از ساعت تعیین شده در جدول زمان‌بندی، برای انجام امور پذیرش در محل مصاحبه حضور داشته باشد. جهت انجام مصاحبه عمومی به تالار شهید شاهینی و جهت انجام مصاحبه علمی به آموزش دانشکده تولید رادیو و تلویزیون مراجعه نمایند.
5) ﻫﺰﻳﻨﻪ شرکت در جلسه مصاحبه حضوری، ﻣﺒﻠﻎ 000/500 ریال (پانصد هزار ریال) می‌باشد ﻛﻪ صرفاً از طریق دستگاه کارتخوان (POS) مستقر در دانشگاه می‌بایست پرداخت شود. وجه پرداختی در صورت انصراف، عدم پذیرش، اشتباه در انتخاب کدرشته محل و... به هیچ عنوان قابل استرداد نیست.
6) شرکت در هر دو مرحله ارزیابی علمی و صلاحیت عمومی برای تمامی داوطلبان الزامیست و عدم مراجعه داوطلبان در هریک از مراحل مصاحبه به منزله انصراف قطعی وی تلقی می‌شود.
7) نتیجه نهایی آزمون کارشناسی ارشد 1399سال از طریق سازمان سنجش آموزش کشور اعلام خواهد شد و در هیچ یک از مراحل پذیرش و مصاحبه امکان تجدید نظر وجود ندارد.

دانلود جدول زمان‌بندی مصاحبه حضوری کدرشته محل‌های مجموعه هنرهای نمایشی و سینما