تعداد بازدید : 437 - تاریخ خبر : چهارشنبه 2 مهر 1399 - 12:50
به مناسبت هفته دفاع مقدس از ایثارگران و خانواده معزز شهدا تجلیل شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما، همزمان با چهلمین سالگرد هفته دفاع مقدس رئیس دانشگاه صدا و سیما؛ دکتر شهاب اسفندیاری در مراسمی از کارکنان ایثارگر و خانواده شهدا در دانشگاه صدا و سیما تجلیل کرد.

در ابتدای این مراسم دکتر اسفندیاری گفت: یک ملت تنها و بدون حامی در مقابل متحدان جهانی مقاومت کرد و ذره ای از خاک خود را به بیگانه واگذار نکرد و بعد از آن هم علی رغم دشمنی ها و تحریم ها روز به روز پیش رفته است و ملت ایران با خود باوری و توکل به پروردگار و توسل به ائمه اطهار در آزمایشات الهی و مشکلات سربلند بیرون آمدند و موقعیت و جایگاه این ملت و نظام در برابر قدرت هایی که اکثر کشورهای جهان به خاطر ترس از آنها سکوت کرده اند قابل ملاحظه است.
این جایگاه مدیون جانفشانی ایثارگران و آزادگان و شهداست که امروز در جمع تعدادی از ایثارگران و خانواده های ایشان هستیم.
رئیس دانشگاه صدا و سیما افزود: افتخار می کنیم که در جمع همکارانی هستیم که در نوجوانی به جبهه های حق علیه باطل شتافته اند و از وطن عزیزمان دفاع کردند و بسیار خوشحالیم که در جمع ما خواهران و برادران شهدا حضور دارند که داغ سنگین عزیزان خود را تحمل می کنند.
دکتر اسفندیاری در ادامه مراسم ضمن تقدیر از ایثارگران و قدردانی از خانواده شهداگفت:امیدواریم با شروع به کار فعالیت حوزه بسیج دانشگاه فعالیت ها بیش از پیش باشد و بزرگداشت فرهنگ جهاد و مقاومت با جدیت ادامه داشته باشد.
در ادامه حجت الاسلام علی معتمدی،مسئول حوزه بسیج دانشگاه گفت: خرسندیم که در جمع ما کسانی هستند که در پیروی از بیانات حضرت امام خمینی(ره) در برابر تجاوز دشمن مقاومت کردند.
ایشان با اشاره به آیه ی 40 سوره حج افزودند: خداوند وعده داده است که توسط عده ای از مردم مانع ظلم و ستم دیگران خواهد شد و خداوند یاریگر مجاهدان در راه حق است.
در پایان مراسم دکتر اسفندیاری با اهدای هدایایی از ایثارگران و خانواده معظم شهدا تقدیر و تشکر کرد.

برای دیدن تصاویر اینجا را کلیک کنید