تعداد بازدید : 261 - تاریخ خبر : دوشنبه 24 شهریور 1399 - 11:39
تقدیر از مدیران و کارمندان نمونه ی دانشگاه صدا و سیما

رییس دانشگاه صدا و سیما طی مراسمی در جمع همکاران دانشگاه صدا و سیما از مدیران و کارمندان نمونه تقدیر و تشکر کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما؛ دکتر شهاب اسفندیاری در مراسمی که در تاریخ 25/6/99 در صحن شهدای دانشگاه صدا و سیما برگزار شد، از مدیران و کارمندان نمونه و همچنین تعدادی از همکاران بازنشسته تقدیر کرد.
دکتر اسفندیاری موفقیت های دانشگاه صدا و سیمارا مرهون زحمات همه ی همکاران دانست و گفت: تمامی همکاران در هر سطح با انگیزه و با تلاش وظیفه خود را انجام می دهند.
ایشان در ادامه افزود: امروز به نمایندگی از تمامی کارکنان دانشگاه از کارمندان نمونه تقدیر خواهد شد.
در این مراسم سید عارف علوی، معاون برنامه ریزی، مالی و پشتیبانی ضمن تشکر از همکاران دانشگاه گزارشی از روند فعالیتهای اخیر دانشگاه از قبیل بازسازی سالن شهید المهندس، بازسازی سالن شهید سلیمانی و آماده سازی و تجهیز ورکشاپ2 و برگزاری جلسات نقد و بررسی نظرا ت کارکنان دانشگاه در هفته های اخیر، ارائه داد.
در پایان مراسم دکتر اسفندیاری با اهدای لوح از تلاش ها و زحمات معاونین دانشگاه آقایان دکتر علی طهماسبی معاون پژوهشی، سید عارف علوی معاون برنامه ریزی، مالی و پشتیبانی ، دکتر حسن زارعیان معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی و حسین قرائی معاون فرهنگی و دانشجویی تشکر کرد.

فهرست کارمندان نمونه سال 1399 دانشگاه صدا و سیما

1- عبدالرضا صالحی