تعداد بازدید : 266 - تاریخ خبر : جمعه 14 اردیبهشت 1397 - 08:46
با هدف حفظ کرامت و آرامش دانشجویان و پرهیز از تحمیل هزینه‌های زائد:
دانشگاه صدا و سیما هرگونه پذیرایی توسط دانشجو در جلسات دفاع پایان نامه را ممنوع کرد

هیأت رییسه دانشگاه صدا و سیما با هدف حذف هزینه های غیر ضرور و آرامش و تمرکز دانشجویان در ارائه کیفی پایان نامه، پذیرایی دانشجو در جلسات دفاع را ممنوع کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما، پیرو این مصوبه و ابلاغ رییس دانشگاه، هرگونه پذیرایی توسط دانشجو در جلسات دفاع، ممنوع شد.

در این مصوبه آمده است: برای اینکه عموم دانشجویان در تبعیت از این سنت نادرست، تحت فشار قرار نگیرند حتی دانشجویانی که مایل به پذیرایی باشند مجاز به پذیرایی نخواهند بود.

بر اساس مصوبه هیأت رییسه دانشگاه صدا و سیما، تحصیلات تکمیلی موظف است برای پذیرایی ساده و یکنواخت تمام جلسات دفاع، پیش بینی و تمهید کند.

استاد بین المللی هنرانیمیشن، ظرفیت های تدریس و فراگیری این هنر را در دانشگاه صدا و سیما بسیار خوب دانست و گفت: نباید به وضع موجود اکتفا کرد.
رییس دانشگاه صدا و سیما همزمان با پایان دوره 4 روزه کارگاه انیمیشن فیلم کوتاه با تدریس استاد فرانسوی این هنر از این کارگاه آموزشی بازدید کرد.
با حضور ریاست دانشگاه صدا و سیما تعدادی از استادان این دانشگاه که به افتخار بازنشستگی نایل آمدند، مورد تکریم و قدردانی قرار گرفتند.
بر اساس اعلام معاونت آموزش و پژوهش دانشگاه صدا و سیما به اطلاع آن دسته از دانشجویان دوره روزانه کلیه مقاطع تحصیلی (کاردانی- کارشناسی- کارشناسی ارشد) ورودی ۹۶ که...
جشنواره های ملی فیلم کوتاه سایه و فیلم کوتاه روستایی و عشایری ارسباران شاهد حضور آثاری دانشجویی از دانشگاه صدا و سیما شدند.