تعداد بازدید : 565 - تاریخ خبر : جمعه 14 اردیبهشت 1397 - 08:46
با هدف حفظ کرامت و آرامش دانشجویان و پرهیز از تحمیل هزینه‌های زائد:
دانشگاه صدا و سیما هرگونه پذیرایی توسط دانشجو در جلسات دفاع پایان نامه را ممنوع کرد

هیأت رییسه دانشگاه صدا و سیما با هدف حذف هزینه های غیر ضرور و آرامش و تمرکز دانشجویان در ارائه کیفی پایان نامه، پذیرایی دانشجو در جلسات دفاع را ممنوع کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما، پیرو این مصوبه و ابلاغ رییس دانشگاه، هرگونه پذیرایی توسط دانشجو در جلسات دفاع، ممنوع شد.

در این مصوبه آمده است: برای اینکه عموم دانشجویان در تبعیت از این سنت نادرست، تحت فشار قرار نگیرند حتی دانشجویانی که مایل به پذیرایی باشند مجاز به پذیرایی نخواهند بود.

بر اساس مصوبه هیأت رییسه دانشگاه صدا و سیما، تحصیلات تکمیلی موظف است برای پذیرایی ساده و یکنواخت تمام جلسات دفاع، پیش بینی و تمهید کند.

مدیریت تحصیلات تکمیلی در خبری اعلام کرد؛ دانشگاه صداوسیما به منظور یکسان سازی شیوه نگارش و انتشار پایان نامه ها، بر مبنای بخشنامه وزارت علوم عمل خواهد کرد.
بخشی از آثار تولید تلویزیونی دانشجویان دانشکده تولید رادیو و تلویزیون دانشگاه صدا و سیما به صورت کلیپی کوتاه تهیه شد.
سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی نخستین دوره جشنواره ملی و بین المللی نماهنگ برگزار می کند.
بر اساس اعلام معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه صدا و سیما، تسهیلات رفاهی- دانشجویی دانشجویان روزانه این دانشگاه به شرح ذیل است.
داوطلبان آزمون سراسری سال 1397 و علاقمندان به ادامه تحصیل در دانشگاه صدا و سیما از طریق لینک زیر می توانند با دانشکده ها و فعالیت های علمی، آموزشی و مهارتی این ...