تعداد بازدید : 448 - تاریخ خبر : شنبه 8 اردیبهشت 1397 - 07:16
در سالروز شهادت آیت الله مطهری؛
دوازدهمین همایش حکمت مطهر برگزار می شود

همزمان با سی‌ونهمین سالگرد شهادت استاد «مرتضی مطهری» دانشگاه صدا و سیما میزبان دوازدهمین همایش حکمت مطهر خواهد بود.

همزمان با سی‌ونهمین سالگرد شهادت استاد «مرتضی مطهری» دانشگاه صدا و سیما میزبان دوازدهمین همایش حکمت مطهر خواهد بود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما، این همایش با حضور دکترعلی مطهری و سخنرانی نایب رییس مجلس شورای اسلامی، حجه الاسلام و المسلمین محمدیان، رییس محترم نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاهها، حجه الاسلام و المسلمین اعرافی رییس محترم جامعه المصطفی و ریاست حوزه های علمیه، مهندس عزت الله ضرغامی عضو محترم شورای عالی انقلاب فرهنگی و جمعی دیگر از اساتید دانشگاه و دانشجویان و طلاب داخلی و خارجی، دهم اردیبهشت در آمفی تئاتر دانشگاه صدا و سیما برگزارخواهد شد.

محورهای همایش دوازدهم حکمت مطهر در پنل صبح موضوع مهدویت خواهد بود و در پنل عصر مسایل حوزه زنان از دیدگاه شهید مطهری توسط سخنرانان مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

رییس دانشگاه صدا و سیما از احمدرضا درویش به پاس 4 دهه تلاش هنری در تلویزیون و سینمای ایران تجلیل و قدردانی کرد و نشان استاد افتخاری این دانشگاه را به او اعطاء ک...
دکتر میرباقری تلویزیون ایران را تأثیرگذارترین رسانه میان مردم دانست و گفت: بیش از هشتاد درصد مردم کشور مخاطب تلویزیون جمهوری اسلامی ایران هستند.
آیین نکوداشت و آغاز سال تحصیلی 98 - 1397 دانشگاه صدا و سیما روز اول مهر، ساعت 10 صبح در آمفی تئاتر این دانشگاه برگزار می شود.
نخستین نشست کارگروه اجرایی « دومین کنفرانس ملی و نخستین کنفرانس بین المللی بازی های رایانه ای » در دانشگاه صدا و سیما برگزار گردید.
رییس دانشگاه صدا و سیما تنوّع و تکثّر تولیدات در رادیو و تلویزیون را منوط به احیاء و تقویت بخش فیلمنامه نویسی دانست.