تعداد بازدید : 235 - تاریخ خبر : شنبه 8 اردیبهشت 1397 - 07:16
در سالروز شهادت آیت الله مطهری؛
دوازدهمین همایش حکمت مطهر برگزار می شود

همزمان با سی‌ونهمین سالگرد شهادت استاد «مرتضی مطهری» دانشگاه صدا و سیما میزبان دوازدهمین همایش حکمت مطهر خواهد بود.

همزمان با سی‌ونهمین سالگرد شهادت استاد «مرتضی مطهری» دانشگاه صدا و سیما میزبان دوازدهمین همایش حکمت مطهر خواهد بود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما، این همایش با حضور دکترعلی مطهری و سخنرانی نایب رییس مجلس شورای اسلامی، حجه الاسلام و المسلمین محمدیان، رییس محترم نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاهها، حجه الاسلام و المسلمین اعرافی رییس محترم جامعه المصطفی و ریاست حوزه های علمیه، مهندس عزت الله ضرغامی عضو محترم شورای عالی انقلاب فرهنگی و جمعی دیگر از اساتید دانشگاه و دانشجویان و طلاب داخلی و خارجی، دهم اردیبهشت در آمفی تئاتر دانشگاه صدا و سیما برگزارخواهد شد.

محورهای همایش دوازدهم حکمت مطهر در پنل صبح موضوع مهدویت خواهد بود و در پنل عصر مسایل حوزه زنان از دیدگاه شهید مطهری توسط سخنرانان مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

کتاب های جدید خریداری شده از سی و یکمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران به زودی به نمایش گذاشته می شوند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما، مراسم بزرگداشت سوم خرداد، سالروز آزادسازی خرمشهر به همت بسیج دانشجویی این دانشگاه برگزار شد.
دکتر شهاب اسفندیاری در هفته نخست ماه مبارک رمضان ضمن بازدید از خوابگاه های دانشجویی دانشگاه صدا و سیما، در فضایی صمیمی و روحانی، افطار را مهمان دانشجویان شد.
معاون آموزش و پژوهش دانشگاه صدا و سیما، خانم زهرا قریب را همکاری پرتلاش و کارآمد توصیف کرد و گفت: بازنشستگی برای افراد توانا و پرتلاش و خوشفکر مانند خانم قریب، ...
رییس دانشگاه صدا و سیما گفت: توصیه‌های رهبری در تقویت بنیه معرفتی، فکری و اخلاقی باید سرلوحه عمل قرار گیرد.