تعداد بازدید : 536 - تاریخ خبر : شنبه 8 اردیبهشت 1397 - 07:16
در سالروز شهادت آیت الله مطهری؛
دوازدهمین همایش حکمت مطهر برگزار می شود

همزمان با سی‌ونهمین سالگرد شهادت استاد «مرتضی مطهری» دانشگاه صدا و سیما میزبان دوازدهمین همایش حکمت مطهر خواهد بود.

همزمان با سی‌ونهمین سالگرد شهادت استاد «مرتضی مطهری» دانشگاه صدا و سیما میزبان دوازدهمین همایش حکمت مطهر خواهد بود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما، این همایش با حضور دکترعلی مطهری و سخنرانی نایب رییس مجلس شورای اسلامی، حجه الاسلام و المسلمین محمدیان، رییس محترم نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاهها، حجه الاسلام و المسلمین اعرافی رییس محترم جامعه المصطفی و ریاست حوزه های علمیه، مهندس عزت الله ضرغامی عضو محترم شورای عالی انقلاب فرهنگی و جمعی دیگر از اساتید دانشگاه و دانشجویان و طلاب داخلی و خارجی، دهم اردیبهشت در آمفی تئاتر دانشگاه صدا و سیما برگزارخواهد شد.

محورهای همایش دوازدهم حکمت مطهر در پنل صبح موضوع مهدویت خواهد بود و در پنل عصر مسایل حوزه زنان از دیدگاه شهید مطهری توسط سخنرانان مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

نخستین روز ثبت نام و اخذ کارت حضور در پانزدهمین اجلاس بین المللی فناوری رسانه با استقبال دانشجویان دانشگاه صدا و سیما روبرو شد.
نشست علمی « چالش های تبلیغ دین » در سالن ورکشاپ دانشگاه صدا و سیما برگزار می شود.
رییس دانشکده دین و رسانه قم، رعایت اخلاق حرفه ای را برای دست اندرکاران تولید و مجریان برنامه های زنده رادیو و تلویزیونی ضروری دانست.
به مناسبت روز کتاب و کتابخوانی، دبیرخانه دومین کنفرانس ملی و اولین کنفرانس بین المللی برای دانشجویان شرایط ویژه ای به منظور حضور آزاد (بدون مقاله) در کنفرانس در...
مرکز همایش های بین المللی سازمان صدا و سیما در روزهای 28 تا 30 آبان میزبان پانزدهمین اجلاس فناوری رسانه با شعار توانمندی ایرانی، رسانه جهانی خواهد بود.