تاریخ خبر:‌چهارشنبه ۵ اردیبهشت ۱۳۹۷ - بازدید:‌۲۰۰۸
اطلاعیه؛
پذیرش دانشجو بدون آزمون

دانشگاه علامه طباطبایی بدون آزمون در مقطع کارشناسی ارشد برای سال تحصیلی 96 - 97 (سهمیه استعدادهای درخشان) دانشجو می پذیرد.

برای کسب اطلاعات بیشتر به نشانی www.atu.ac.ir مراجعه شود.

نشست تخصصی «سینما در گام دوم انقلاب»  با حضور بهروز افخمی در دانشگاه صدا و سیما برگزار شد.
نشست «رسانه ملّی در گام دوم انقلاب اسلامی» با حضور دکتر جلال غفاری مدیر شبکه افق سیما در دانشگاه صداوسیما برگزار شد.
نشست «مطبوعات و خبرگزاری‌ها در گام دوم انقلاب اسلامی» یکشنبه 22 اردیبهشت ماه با حضور سه تن از مدیران مطبوعات و خبرگزاری‌ها در دانشگاه صداوسیما برگزار شد.
دکتر اسفندیاری ضمن گرامیداشت هفته معلم اظهار داشت: در تعامل با سازمان به نقاط مطلوبی رسیده ایم که حوزه پژوهش یکی آنهاست.با افزایش بودجه پژوهش، مسیر هموارتر شد...
روسای دانشگاه صدا و سیما و سازمان هنری اوج تفاهم نامه همکاری امضاء کردند.