تاریخ خبر:‌دوشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۷ - بازدید:‌۲۳۵۴
حکمت مطهر

رییس دانشگاه صدا و سیما، شهید مطهری را مصلحی جهانی خواند و گفت: دانشجویان و جوانان امروز نیازمند بازخوانی اندیشه ها، تفکرات و نوع جهان بینی آن استاد حوزه و دانشگاه هستند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما، دکتر شهاب اسفندیاری در همایش بین المللی حکمت مطهر با بیان این مطلب، افزود: تقارن میلاد با سعادت حضرت مهدی(عج) با سالروز شهادت استاد مطهری باعث شد تا مباحث مطرح شده در این همایش با محوریت قیام و انقلاب آن امام منجی ارائه شود.

رییس دانشگاه صدا و سیما گفت: استاد مطهری در باب زمینه های انقلاب امام مهدی(عج) دو نگاه را بررسی و تبیین کرده اند. نگاه اول، ابزاری و ماتریالیستی که ناظر بر گسترش فساد و ظلم است و نگاه دوم انسانی و فطری که ناظر بر گسترش صلح واصلاح جامعه است.

اسفندیاری تاکید کرد: شهید مطهری منتقد راسخ نگاه نخست و تئوریسین و حامی نگاه انسانی بود به عبارتی اندیشه های مطهری ناظر بر اصلاح جامعه جهانی بود و هست.

وی با انتقاد از برخی رفتارهای تفرقه افکنانه در جامعه، تصریح کرد: امروز برخی افراد داخلی و دشمنان خارجی به دنبال راه اندازی پروژه نفاق و تفرقه و مطرح کردن مباحث قومی و طبقاتی هستند. رفتاری که کاملا متضاد با اندیشه های صلح آمیز و بشردوستانه استاد شهید مطهری است.

با هدف همکاری در ششمین برنامه تبادل علم و فناوری STEP
قابل‌توجه پذیرفته‌شدگان نهایی آزمون سراسری سال 1398 دانشگاه صدا و سیما
 در ششمین نشست تبادل تجربیات علم جایزه بین المللی مصطفی، اندیشمندان جهان اسلام دانشگاه صدا و سیما میزبان فعالان ارتباطات علم خواهد بود.
جدول زمان بندی ثبت نام پذیرفته شدگان نهایی آزمون تحصیلات‌ تکمیلی سال 1398 دانشگاه اعلام شد.
دومین جلسه کمیته ارتباطات علم «جایزه بین المللی مصطفی» با حضور دکتر اسفندیاری، مدیران دانشگاه و نمایندگان سایر دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی برگزار شد.