تاریخ خبر:‌دوشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۷ - بازدید:‌۱۲۷۷
حکمت مطهر

رییس دانشگاه صدا و سیما، شهید مطهری را مصلحی جهانی خواند و گفت: دانشجویان و جوانان امروز نیازمند بازخوانی اندیشه ها، تفکرات و نوع جهان بینی آن استاد حوزه و دانشگاه هستند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما، دکتر شهاب اسفندیاری در همایش بین المللی حکمت مطهر با بیان این مطلب، افزود: تقارن میلاد با سعادت حضرت مهدی(عج) با سالروز شهادت استاد مطهری باعث شد تا مباحث مطرح شده در این همایش با محوریت قیام و انقلاب آن امام منجی ارائه شود.

رییس دانشگاه صدا و سیما گفت: استاد مطهری در باب زمینه های انقلاب امام مهدی(عج) دو نگاه را بررسی و تبیین کرده اند. نگاه اول، ابزاری و ماتریالیستی که ناظر بر گسترش فساد و ظلم است و نگاه دوم انسانی و فطری که ناظر بر گسترش صلح واصلاح جامعه است.

اسفندیاری تاکید کرد: شهید مطهری منتقد راسخ نگاه نخست و تئوریسین و حامی نگاه انسانی بود به عبارتی اندیشه های مطهری ناظر بر اصلاح جامعه جهانی بود و هست.

وی با انتقاد از برخی رفتارهای تفرقه افکنانه در جامعه، تصریح کرد: امروز برخی افراد داخلی و دشمنان خارجی به دنبال راه اندازی پروژه نفاق و تفرقه و مطرح کردن مباحث قومی و طبقاتی هستند. رفتاری که کاملا متضاد با اندیشه های صلح آمیز و بشردوستانه استاد شهید مطهری است.

معاون برون مرزی سازمان صداوسیما از افزایش موج حمایت رسانه ای از مجری شبکه پرس تی وی در خارج از کشور خبر داد.
حسین محب‌اهری، هنرمند تئاتر، تلویزیون و سینما بامداد روز چهارشنبه ۲۶ دی، دارفانی را وداع گفت.
رییس مرکز علمی‌کاربردی رسانه، فعالیت های مهارت آموزی این مراکز را نمود علمی و عملی نیل به اهداف اقتصاد مقاومتی دانست.
دانشجویان و فارغ التحصیلان طلبه دانشکده دین و رسانه (قم) دانشگاه صدا و سیما در نهمین جشنواره فیلم عمار افتخار آفرین شدند.
گردهمایی تعدادی از روسای دانشگاه‌های وابسته با سازمان‌ها به میزبانی دانشگاه صدا و سیما برگزار شد.