تعداد بازدید : 157 - تاریخ خبر : دوشنبه 10 اردیبهشت 1397 - 04:46
حکمت مطهر

همزمان با سالروز شهادت مرتضی مطهری دانشگاه صدا و سیما میزبان همایش حکمت مطهر با حضور اندیشمندان و صاحب نظران داخلی و خارجی خواهد بود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما این همایش صبح روز دوشنبه دهم اردیبهشت در آمفی تئاتر این دانشگاه برگزار می شود.

کتاب های جدید خریداری شده از سی و یکمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران به زودی به نمایش گذاشته می شوند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما، مراسم بزرگداشت سوم خرداد، سالروز آزادسازی خرمشهر به همت بسیج دانشجویی این دانشگاه برگزار شد.
دکتر شهاب اسفندیاری در هفته نخست ماه مبارک رمضان ضمن بازدید از خوابگاه های دانشجویی دانشگاه صدا و سیما، در فضایی صمیمی و روحانی، افطار را مهمان دانشجویان شد.
معاون آموزش و پژوهش دانشگاه صدا و سیما، خانم زهرا قریب را همکاری پرتلاش و کارآمد توصیف کرد و گفت: بازنشستگی برای افراد توانا و پرتلاش و خوشفکر مانند خانم قریب، ...
رییس دانشگاه صدا و سیما گفت: توصیه‌های رهبری در تقویت بنیه معرفتی، فکری و اخلاقی باید سرلوحه عمل قرار گیرد.