تعداد بازدید : 305 - تاریخ خبر : شنبه 7 تیر 1399 - 11:41
برگزاری نخستین جلسه دوره جدید هیأت امناء دانشگاه صدا و سیما

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، نخستین جلسه دوره جدید هیأت امناء دانشگاه صدا و سیما به ریاست دکتر عسکری رئیس سازمان صدا و سیما و رئیس هیات امناء دانشگاه در روز پنجشنبه ۵ تیر ماه ۱۳۹۹ برگزار شد.

در این جلسه اعضای حقیقی هیات امنا احکام خود به امضاء دکتر غلامی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری را از دست رئیس هیات امنا دریافت کردند.
برگزاری نخستین جلسه دوره جدید هیأت امناء دانشگاه صدا و سیما
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما، نخستین جلسه دوره جدید هیأت امناء دانشگاه صدا و سیما به ریاست دکتر عسکری رئیس سازمان صدا و سیما و رئیس هیات امناء دانشگاه در روز پنجشنبه ۵ تیر ماه ۱۳۹۹ برگزار شد.
در این جلسه ساختار و تشکیلات جدید دانشگاه صدا و سیما که شامل احیای معاونت پژوهشی و دانشکده هنرهای دیجیتال بود رسما به تصویب رسید.

از دیگر دستورهای این جلسه بررسی و تصویب بودجه سال ۱۳۹۹ دانشگاه بود که پس از گزارش معاون مالی و اداری دانشگاه و ارائه نظرات و پیشنهادهای اعضاء هیات امناء، به تصویب رسید.

تصویب مجوز برگزاری همایش بین‌المللی رادیو با همکاری معاونت صدا همزمان با برگزاری اجلاس رادیو از دیگر مصوبات این جلسه بود‌.

در این جلسه از عملکرد دانشگاه در دوره شیوع کرونا و اقدامات انجام شده جهت برگزاری منظم کلاس‌ها به شیوه مجازی تقدیر شد.

حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر سعید مهدوی کنی، حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر رضا غلامی، دکتر حسن خجسته، دکتر سیدحسن حسینی، دکتر حسین نادری‌منش، دکتر محمد مهدی مظاهری و دکتر سعدان ذکایی اعضای هیات امناء دانشگاه صدا و سیما در دوره جدید هستند‌. دکتر علی عسکری ریاست هیأت امناء و دکتر شهاب اسفندیاری دبیری هیأت امناء دانشگاه صدا و سیما را بر عهده دارند‌.