تعداد بازدید : 146 - تاریخ خبر : چهارشنبه 4 تیر 1399 - 12:49
خبر خوش رئیس دانشگاه صدا و سیما برای دانشجویان هنرهای دیجیتال

رؤسای دانشگاه صدا و سیما و مرکز پویانمایی صبا با هدف ارتقای سطح همکاری های دو طرف و افزایش بار علمی و تولیدی دانشجویان در بخش انیمیشن، دیدار و گفتگو کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما، در این نشست دکتر اسفندیاری رئیس دانشگاه صدا و سیما با اشاره به این که رئیس مرکز صبا از دانش آموختگان این دانشگاه است گفت :چنین موفقیت هایی برای دانشجویان بسیار اثربخش و موجب انگیزه خواهد بود.
همچنین محمدرحیم لیوانی رئیس مرکز پویانمایی صبا، حضور دکتر اسفندیاری را با تجربه و آشنایی کامل با فرآیند برنامه سازی رادیو و تلویزیونی به عنوان رئیس دانشگاه صدا و سیما بسیار مغتنم و اثربخش دانست.
رییس مرکز پویانمایی صبا در ادامه از روند پیشرفت تولیدات مرکز صبا خبر داد و گفت: جهش تولیدات کمّی تلویزیونی در مرکز صبا نسبت به بخش های دیگر بسیار مشهود بوده است. بطوری که تا پیش از سال 1397 تولید انیمیشن صبا روی عدد 100 ساعت درسال ثابت مانده بود اما این عدد از سال 1397 رشد کمّی خود را آغاز و در یک برنامه 5 ساله تا پایان سال 1401 به تولید 500 ساعت انیمیشن در سال افزایش خواهد یافت.
لیوانی گفت: پیش از این، تعداد مجموعه های پویانمایی مرکز صبا بعضاً کمتر از 13 قسمت بود اما امروزه 30 درصد تولیدات انیمیشنی 52 قسمتی و 70 درصد مابقی مجموعه ها، بالای 100 قسمتی شده اند همچنین برای ارتقای کیفی تولیدات چه از نظر محتوا و چه از نظر ساخت، اقدامات موثری انجام شده بطوری که طبق نظرسنجی ها، برنامه هایی که زیر 50 درصد مخاطب داشته را حذف و برنامه های پرمخاطب را تقویت کردیم.
رئیس مرکز پویانمایی صبا ادامه داد: بسیاری از برنامه های مرکز صبا مانند پهلوانان، شکرستان، مثل نامه، مهارت های زندگی و تعدادی دیگر به برند مرکز تبدیل شده اند و در مسیر افزایش تولید قرار دارند. در کیفیت ساخت انیمیشن ها هم شاهد حرکت به سمت تولید فول اچ دی و 4k هستیم. امروزه برنامه های مرکز برای مخاطبان خردسال، کودک و نوجوان است و هدف گذاری آینده تولید برنامه های بلند مدت برای بزرگسالان است.
در ادامه این نشست رئیس دانشگاه صدا و سیما با استقبال از افزایش سطح تعامل علمی و اجرایی با مرکز صبا گفت: بازدید و حضورکارگاهی دانشجویان در پروژه ها و آثار انیمیشنی درحال تولید مرکزصبا، فرصت بسیار مغتنمی برای افزایش یادگیری دانشجویان خواهد بود.
وی گفت: بخش هنرهای دیجیتال در دانشگاه صدا و سیما فراز و فرودهای بسیاری داشت تا با همت و پیگیری ریاست محترم سازمان صدا و سیما، گروه هنرهای دیجیتال چهره ای جدی و علمی تر به خود گرفت و از سطح یگ گروه به یک دانشکده مستقل در دانشگاه صدا و سیما ارتقاء یافت و آقای دکتر سفلایی به عنوان رییس این دانشکده در دو سال اخیر تحولات علمی و اجرایی بسیار مفیدی را رقم زدند.
اسفندیاری در ادامه از یک اتفاقی خوب برای علاقه مندان رشته انیمیشن خبر داد و گفت: در مقطع کارشناسی ارشد رشته تهیه کنندگی انیمیشن برای اولین بار در ایران و رشته جلوه های ویژه انیمیشن در وزارت علوم به تصویب رسید تا در دانشکده هنرهای دیجیتال دانشگاه صدا و سیما تدریس شود. البته به دنبال اخذ رشته های جدیدی همچون هنرهای رایانه ای و تولید چندرسانه ای با گرایش مولتی مدیا نیز هستیم.
در پایان این گفت وگو کارگروهی جهت تهیه تفاهم نامه همکاری بین طرفین تشکیل شد و رئیس و مدیران مرکز پویانمایی صبا به اتفاق رئیس و استادان دانشکده هنرهای دیجیتال از کارگاه ها، استودیوها و بخش های مختلف دانشگاه صداو سیما بازدید کردند.