تعداد بازدید : 168 - تاریخ خبر : شنبه 31 خرداد 1399 - 14:18
از استادان نمونه آموزشی دانشگاه صدا و سیما تقدیر شد

همزمان با سالروز شهادت دکتر مصطفی چمران و روز بسیج استادان، از استادان نمونه آموزشی در سال تحصیلی 1399-1398 دانشگاه صدا و سیما قدردانی شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما، درابتدای این برنامه دکتر زارعیان معاون آموزشی دانشگاه صداوسیما طی سخنانی ضمن تبریک به استادان برگزیده، شیوه نامه انتخاب استاد نمونه دانشگاه را توضیح و ملاک های مورد نظر برای این انتخاب را توضیح دادند و انتخاب استادان نمونه سال تحصیلی 1399-1398را تبریک گفت.
دکتر اسفندیاری نیز در سخنانی ضمن گرامیداشت یاد وخاطره شهید والامقام دکتر چمران، گفت: از ویژگی های این شهید عزیز مظلومیت در زمان زندگی پر از مجاهدتشان است.
وی افزود در فرایند جداگانه ای از استادان نمونه¬ی پژوهشی دانشگاه تقدیر شده است و امروز از استادان نمونه¬ی آموزشی تقدیر و قدر دانی می شود.
دکتر اسفندیاری از اینکه این استادان ارجمند وقت و زمان ویژه ای برای دانشجویان صرف می‌کنند تشکر کرد.
رئیس دانشگاه صدا و سیما، ضمن بیان اقدامات انجام شده جهت اصلاح نظام آموزشی دانشگاه، از استادان دانشگاه خواستند پیشنهادات خود را ارائه دهند و برای اصلاح نظام آموزشی دانشگاه و ارتقا سطح کیفی آموزش، تلاش کنند.
دکتر نعمتی انارکی عضو هیات علمی دانشکده ارتباطات و استاد نمونه¬ی آموزشی نیز در سخنانی از حضور در دانشگاه صداوسیما و گذراندن بخشی از عمر خود در دانشگاه ابراز خرسندی کرد و از تلاش مسئولان دانشگاه برای اقدامات انجام شده تشکر کرد.
در ادامه این دیدار آقایان دکتر موسوی مهر، استاد میرزا پور ، استاد شریف خدایی و خانم مهندس پور صادق، در سخنان جداگانه ای معلمی را افتخار خود دانستند و از توجه ویژه دانشگاه به جایگاه و شأن آموزش تقدیر کردند.
در پایان مراسم دکتر اسفندیاری رئیس دانشگاه صدا و سیما از استادان نمونه آقایان دکتر موسوی مهر، دکتر نعمتی انارکی، مجید شریف خدایی، حسین میرزاپور و سرکار خانم مهندس پور صادق با اهدای لوح تقدیر و هدیه تقدیر و تشکر کرد.
روابط عمومی دانشگاه نیز این انتخاب شایسته را به استادان برگزیده تبریک گفته و برای ایشان آرزوی توفیق و سلامتی دارد.