تعداد بازدید : 295 - تاریخ خبر : سه شنبه 27 خرداد 1399 - 13:09
جشنواره مجازی امید و یاری‌گری برگزار شد

جشنواره مجازی «امید و یاری‌گری» ویژه دانشجویان رشته‌های هنری سراسر کشور در مقطع کاردانی و کارشناسی با موضوع «شکست کرونا» برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما ، دانشکده هنرهای دیجیتال دانشگاه صدا و سیما جشنواره « مجازی امید و یاری گری»با موضوع مقابله با «ویروس کرونا »و« جهش اقتصادی کشور در سال ۱۳۹۹» ویژه دانشجویان رشته های هنری سراسر کشور در مقطع کاردانی و کارشناسی برگزار کرد.
در این جشنواره دانشجویان رشته های هنری سراسر کشور آثاری شایسته در دو قالب موشن گرافیک و پوستر با موضوعات «شکست کرونا » و «جهش تولید »ارائه دادند.
محورهای این جشنواره عبارتند از: اتحاد و همدلی مردم برای مقابله با ویروس کرونا، تلاش شبانه روزی و بی دریغ پزشکان و پرستاران و همه کادر فداکار بیمارستانی برای مقابله با کرونا، فعالیت های فداکارانه ارگان های مختلف دیگر کشور همچون سپاه انقلاب اسلامی، نیروی انتظامی، هلال احمر، ارتش و بسیج در مقابله با شکست ویروس کرونا، افزایش امید و خودباوری به مردم برای شکست ویروس و یاری گری مردم در شرایط مختلف به یکدیگر برای گذراندن شرایط ایجاد شد.
همچنین سایر محورهای جشنواره مقابله با اخبار جعلی در جریان پخش ویروس، مراقبت های فردی و جمعی برای حفظ حقوق خود و دیگران در برابر کرونا، وضعیت بهبود یافتگان بعد از کرونا و تلاش برای افزایش امید به زندگی در مردم، وضعیت کشور بعد از بحران کرونا در حوزه های اقتصادی، افزایش توان تولیدکنندگان ایرانی برای دستیابی به جهش تولید اقتصادی، رشد توان تولیدی و رقابتی کشور در حوزه های مختلف برای مقابله با واردات در بخش های مختلف و برنامه جهش کشور در حوزه های اقتصادی و علمی در سال 1399 بود.
طبق قوانین و مقررات جشنواره آثار باید با ایده های نو و به دور از هرگونه کپی برداری طراحی شوند و اثر ارسال شده به جشنواره نباید به موسسه و نهادی فروخته شده باشد و اثر باید اصیل و متعلق به خود هنرمند باشد.
جشنواره هنری مجازی «امید و یاریگری» مخصوص تمامی دانشجویان رشته‌های هنری سراسر کشور در دو مقطع کاردانی و کارشناسی بود و برای آنها این امکان را فراهم می¬کرد تا متناسب با توانایی‌های خود آثاری هنری را در دو بخش موشن‌گرافیک و پوستر با موضوعات «شکست کرونا» و «جهش تولید» ارائه کنند.
این جشنواره هنری به همت دانشکده هنرهای دیجیتال با همکاری معاونت فرهنگی دانشگاه صداوسیما برگزار شد.
لازم به ذکر است؛ 105 اثر از هفتاد هنرمند به جشنواره ارسال شد که بعد از تعیین صداقت آثار 72 پوستر و 18 موشن گرافیک مورد داوری اساتید قرار گرفت.
داوران بخش موشن گرافیک : سید شعیب حسینی مقدم،سجاد صبور و حسین قرایی
داوران بخش پوستر: حسین میرزاپور ،صابر شیخ رضایی و حامد منصوری
نتایج برگزیدگان که در 22 خرداد سال جاری مشخص گردید به شرح ذیل می باشد:
در بخش پوستر با موضوع شکست کرونا :
فرزانه استکی
محمد حامدی
دربخش پوستر با موضوع جهش تولید:
سیده انسیه هادی
عرفان غلامی
هیئت داوران در این بخش از خلاقیت خانم فرناز نصیری پور در ایده پردازی پوسترهای ارسالی تقدیر به عمل آورد.
در بخش موشن گرافیک با موضوع جهش تولید هیئت داوران همچون بخش شکست کرونا اثری را حائز رتبه دوم ندانسته و اثر آقای امین نوروزی و خانم فاطمه لک زایی رتبه اول را کسب کردند.
همچنین در بخش موشن گرافیک با موضوع شکست کرونا امیر حسین فاضلی رتبه اول را کسب کرد. و از آقایان فاروق روحی به خاطر تصویر سازی خلاقانه و اسماعیل عباسی به خاطر تکنیک اثر تقدیر به عمل آمد.