تعداد بازدید : 296 - تاریخ خبر : یکشنبه 25 خرداد 1399 - 14:08
انتخابات نمایندگان دانشگاه صداوسیما در پنجمین دوره هیات ممیزه مشترک شهر تهران برگزار می شود

هیأت‌های ممیزه دانشگاه‌ها متولی فرایند ارتقا مرتبه اعضای هیأت علمی به دانشیاری و استادی، هستند و پرونده فعالیت‌های چهارگانه اساتید برای بررسی و اعطای مرتبه بالاتر در این هیأت‌ها بررسی می‌شود.

پرونده اساتید دانشگاه صداوسیما در هیأت ممیزه مشترک شهر تهران که به صورت مشترک بین چندین دانشگاه و پژوهشگاه شکل گرفته است، بررسی می‌شود.
در دوره قبل، از دانشگاه صداوسیما دو نفر (آقایان استاد دکتر احمد ضابطی جهرمی و استاد دکتر حسن خجسته) عضو این هیأت بوده‌اند و به طور حتم حضور ایشان در موفقیت تعداد زیادی از اساتید دانشگاه در ارتقاء موثر بوده است.
خوشبختانه در دوره جدید این هیأت که از خرداد ماه سال جاری آغاز به کار خواهد کرد، تعداد نمایندگان دانشگاه به سه نفر افزایش یافته است.
مطابق دستورالعمل ابلاغی، انتخاب و معرفی نمایندگان دانشگاه برای دوره دو ساله جدید هیأت ممیزه، نیازمند برگزاری انتخابات در بین اعضای هیأت علمی دانشگاه است. علی‌رغم شرایط پیش آمده به دلیل همه‌گیری ویروس کرونا و وضعیت نیمه تعطیل دانشگاه‌ها، با تاکید آقای دکتر اسفندیاری رئیس محترم دانشگاه بر اهمیت نقش هیأت ممیزه در مسیر رشد حرفه‌ای اساتید و لزوم حضور نمایندگانی قدرتمند و دلسوز برای اساتید در این هیأت، مقرر شده است تا این انتخابات برگزار شود. بر این اساس برنامه‌ریزی‌هایی در دانشگاه برای اجرای این انتخابات صورت گرفت که جزییات آن به شرح ذیل است:
1- از آنجایی که مطابق دستورالعمل، تنها اساتید با مرتبه دانشیار و یا استاد می‌توانند برای حضور نامزد شوند، نه نفر از اساتید مذکور برای نامزد شدن در انتخابات اعلام آمادگی نمودند.
2- اسامی نامزدها به ترتیب حروف الفبا به شرح ذیل است:
دکتر حسن خجسته باقرزاده
دکتر علی دارابی
دکتر علی رجب‌زاده طهماسبی
دکتر اردشیر زابلی‌زاده
دکتر عزیزالله سالاری
دکتر احمد ضابطی جهرمی
دکتر احمدرضا معتمدی
دکتر محمد قلی میناوند
دکتر داود نعمتی انارکی
3- مطابق دستورالعمل ابلاغی، رای‌دهندگان در این انتخابات باید عضو هیأت علمی مورد تایید وزارت علوم بوده و حداقل مرتبه استادیاری داشته باشند. لذا استادان مدعو، همتراز و یا مربی امکان مشارکت در رای‌گیری را نخواهند داشت. اساتید دارای این شرایط در دانشگاه 47 نفر هستند.
4- هر فرد می‌تواند حداکثر سه نفر از نامزدهای انتخابات را انتخاب نماید.
5- انتخابات به دو صورت حضوری و آن‌لاین برگزار خواهد شد.
6- انتخابات در روزهای یکشنبه و دوشنبه هفته آینده (بیست و یکم و بیست و دوم اردیبهشت ماه) صورت خواهد گرفت.
7- استادان به یکی از دو روش زیر می‌توانند رای خود را اعلام نمایند:
حضوری: با حضور در تاریخ‌های مذکور (بیست و یکم و بیست و دوم اردیبهشت ماه) از ساعت نه صبح تا دو بعدازظهر در دفتر دبیرخانه هیأت امنا، جذب و هیأت ممیزه و تحویل گرفتن برگه ثبت رای، اسامی انتخابی خود را در صندوق اندازند.
آن‌لاین: در صورت عدم امکان مشارکت حضوری، با ارسال پیام به آقای دکتر صلواتیان از طریق واتس آپ و اعلام عدم امکان حضور در دانشگاه، لینک ثبت آن‌لاین رای خود در فرم الکترونیکی مربوطه را دریافت کنند.
8- پیشنهاد می‌شود استادان گرامی به شیوه حضوری نسبت به اعلام رای خود مبادرت ورزند، اما در صورت اعلام رای آن‌لاین اطلاعات رای‌دهندگان به صورت محرمانه حراست خواهد شد.
9- علی‌رغم آن‌که مشارکت در این انتخابات الزامی نیست، اما نسبت به حساسیت و اهمیت جایگاه هیأت ممیزه برای تمامی اعضای هیأت علمی، موکداً توصیه می‌شود در انتخابات مشارکت صورت پذیرد.
10- پس از برگزاری انتخابات، رای‌ها با حضور ریاست محترم دانشگاه شمارش شده و طی صورتجلسه‌ای به همراه برگه‌های رای اخذ شده برای هیأت ممیزه مشترک تهران ارسال خواهد شد. پس از این مرحله در صورت تایید صلاحیت در وزارتخانه، احکام اعضای جدید هیأت ممیزه توسط وزیر محترم علوم، تحقیقات و فناوری صادر خواهد شد.
11- استادانی که تصمیم دارند به صورت آن لاین در انتخابات شرکت کنند با آقای دکتر صلواتیان تماس گرفته و لینک شرکت در انتخابات را دریافت نمایند.
روابط عمومی دانشگاه