تعداد بازدید : 103 - تاریخ خبر : یکشنبه 25 خرداد 1399 - 14:06
انتخاب دکتر ضابطی جهرمی استاد تمام دانشگاه صداوسیما، به عنوان استاد نمونه کشوری

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر احمد ضابطی جهرمی، استاد تمام دانشگاه صداوسیما، از طرف وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به عنوان استاد نمونه کشور در شاخه هنر و رسانه برگزیده شد. وزارت علوم ۱۵ استاد تمام از سراسر کشور را به عنوان استاد نمونه معرفی کرده است که برای نخستین بار استادی از دانشگاه صدا و سیما در این فهرست قرار دارد.

دکتر غلامی وزیر علوم تحقیقات و فناوری طی تماس تلفنی انتخاب دکتر ضابطی جهرمی به عنوان استاد نمونه کشور، را به ایشان تبریگ گفت و از تلاش های علمی و پژوهشی ایشان قدردانی کرد.
وی افزود امسال به دلیل شیوع ویروس کرونا امکان برگزاری جشن تقدیر از استادان نمونه کشوری نبوده است اما تلاش ها و زحمات استادان نمونه شایسته تقدیر است.
دکتر اسفندیاری، رئیس دانشگاه صداوسیما نیز این موفقیت بزرگ را موجب افتخار و سرافرازی دانشگاه صداوسیما دانست و ضمن تبریک به دکتر ضابطی جهرمی، از زحمات و تلاش‌های ارزنده علمی این استاد فرزانه و اخلاق‌مدار در طول سال‌های متمادی در دانشگاه صدا و سیما، خصوصا در تربیت نسل‌های مختلفی از بهترین مستندسازان و تدوین‌گران کشور قدردانی کرد.
دکتر ضابطی جهرمی، استاد تمام گروه تلویزیون دانشگاه صداوسیما که پدر دانش مستندسازی و تدوین در ایران شناخته می‌شود هرچند در گذشته نیز افتخارات فراوانی در کارنامه درخشان علمی و هنری خویش داشته‌اند، برای نخستین بار در تاریخ پنجاه ساله دانشگاه صداوسیما در مهمترین رقابت علمی اعضای هیات علمی دانشگاه‌های سراسر کشور موفق به کسب عالی‌ترین افتخار علمی استادان دانشگاه‌های کشور شدند.
روابط عمومی دانشگاه نیز ضمن تبریک به این استاد برجسته هنر و رسانه، توفیق و سلامتی ایشان را آرزومند است.
روابط عمومی دانشگاه