تعداد بازدید : 71 - تاریخ خبر : یکشنبه 25 خرداد 1399 - 14:02
پیام دکتر شهاب اسفندیاری رئیس دانشگاه صداوسیما به مناسبت روز معلم

ضمن تبریک روز معلم و گرامی‌داشت یاد و خاطره استاد شهید علامه مرتضی مطهری (ره) و آرزوی قبولی طاعات و عبادات شما بزرگواران، از آنجا که امسال به دلیل شیوع ویروس کرونا توفیق برگزاری مراسم گرامی‌داشت روز معلم به سنت سال‌های اخیر و دیدار حضوری شما عزیزان و تقدیر و تجلیل از زحمات و تلاش‌های ارزنده شما فراهم نیست، بر خود لازم دانستم چند کلامی به رسم ادب محضر شما فرهیختگان عرض کنم.

به نام آفریدگار لوح و قلم
سلام و درود به استادان ارجمند دانشگاه صدا و سیما

جا دارد ابتدا یادی کنیم از همه پیش‌کسوتان و بزرگانی که در بنا نهادن این نهاد آموزش عالی و رشد و تعالی آن زحمت کشیدند و تلاش کردند. خصوصا آنها که به رحمت خدا رفته‌اند که شایسته است در این ایام ماه مبارک برای شادی روح و علو درجات آنها فاتحه‌ای نثار کنیم.
همچنین لازم است یاد کنیم از استادان بزرگوار و محترمی که به افتخار بازنشستگی نائل شده‌اند و سال‌ها در این دانشگاه برای آموزش و تربیت نسل‌های گوناگون و انتقال دانش و معرفت و مهارت به آنها صادقانه تلاش کردند و زحمت کشیدند.
رسم قدرشناسی ایجاب می‌کند که یاد کنیم از همه رؤسا و مدیران سابق دانشگاه که در ادوار مختلف توسعه و تحول این نهاد منحصر به فرد آموزش عالی، برای اعتلای علمی و توسعه آموزشی و تأمین زیرساخت‌ها و امکانات لازم - علی‌رغم همه سختی‌ها و مشکلات و موانع - مجاهدت و فداکاری کردند. بدون خدمات و تلاش‌های ارزنده آن عزیزان، قطعا دانشگاه صدا و سیما به پنجاهمین سالگرد تأسیس خود نمی‌رسید و جایگاه و موقعیتی تثبیت شده و شناخته شده در آموزش عالی کشور پیدا نمی‌کرد.
مجال ذکر نام همه استادان بزرگوار و مدیران ارشد دانشگاه که ذکر آنها رفت، در این مختصر نیست. امیدوارم سلام و درود و احترام ما به همه آنها و خانواده‌های محترم ایشان برسد و بدانند که این دانشگاه قدردان زحمات و تلاش‌های ارزنده آنها است. برای این حقیر و همکارانم، افتخار بزرگی است که توفیق خدمت در ادامه مسیر خدمات این استادان و مدیران پیش‌کسوت داشته باشیم و از خداوند متعال به حق شهدای والامقام این دانشگاه می‌خواهیم که از عهده این مسئولیت و امانت آنگونه شایسته و مرضی حضرت حق باشد، برآییم.
از اعضای محترم هیأت علمی فعلی و مدرسان مدعو دانشگاه نیز که با اهتمام جدی در ارتقاء کیفیت آموزش دانشگاه و انتقال دانش‌ جدید و مفید و معرفت روشنگر و انگیزه‌بخش به نسل جوان دانشجو می‌کوشند صمیمانه تقدیر و تشکر می‌کنم. ره‌توشه‌های ارزنده‌ علم و معرفت که شما بزرگواران برای مسیر دشوار ، حساس و سرنوشت‌ساز این جوانان در رسانه ملی فراهم می‌کنید، بی‌گمان نقش مهمی در آینده رسانه ملی و آینده کشور ایفا خواهد کرد.
برای همه شما استادان گرانقدر و خانواده‌های محترم سلامتی، شادکامی، توفیق و برکت الهی آرزو دارم.
با احترام
شهاب اسفندیاری