تعداد بازدید : 107 - تاریخ خبر : یکشنبه 25 خرداد 1399 - 13:56
بازدید جمعی از مدیران دانشگاه صدا و سیما از قرارگاه مردمی مدافعان سلامت

دکتر اسفندیاری رئیس دانشگاه صدا و سیما و جمعی از مدیران این دانشگاه روز پنجشنبه ۲۸ فروردین ۱۳۹۹ از قرارگاه مردمی گروه‌های جهادی «مدافعان سلامت» در مجتمع فرهنگی سرچشمه بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در این بازدید حجت الاسلام و المسلمین دانایی مسئول این قرارگاه مردمی، در خصوص اقدامات انجام شده در محله های تهران برای سازماندهی و هماهنگی خدمات‌رسانی گروه‌های جهادی تهران در حوزه سلامت و حمایت از آسیب‌دیدگان کرونا و اقشار نیازمند توضیحاتی ارائه کرد. وی گفت تشکیل این قرارگاه باعث شده است تا تلاش ها برای مبارزه با ویروس کووید ۱۹ و ابعاد اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی آن با هماهنگی و انسجام بیشتری انجام شود.
همچنین حجت الاسلام و المسلمین مرادی جانشین قرارگاه مردمی مدافعان سلامت با تشریح ساختار این قرارگاه، در خصوص ساز و کار شناسایی نیازها و ارائه خدمات در بیش از ۵۰۰ محله تهران توسط گروه‌های جهادی طلاب، دانشجویان و دانش‌آموزان توضیحاتی ارائه کرد. بخش رسانه ای و فرهنگی از دیگر قسمت هایی بود که دکتر اسفندیاری و همراهان وی از آن بازدید کردند و برای پخش تولیدات رسانه‌ای این قرارگاه در شبکه های مختلف سیما قول همکاری و پیگیری دادند.
مسئولان قرارگاه مردمی مدافعان سلامت مبارزه از دانشجویان تهرانی دانشگاه صدا و سیما جهت مشارکت و فعالیت جهادی در محله‌های خودشان و کمک به روایت تصویری و نوشتاری فعالیت های این قرارگاه دعوت به همکاری کرد.
در انتهای این بازدید دکتر اسفندیاری ضمن تشکر و قدردانی از تلاشهای خالصانه مسئولین قرارگاه مردمی مبارزه با کرونا از ایشان جهت حضور در اردوی فرهنگی تربیتی تنفس صبح ۳ و گزارش فعالیت‌ها برای دانشجویان دعوت کرد.