تعداد بازدید : 81 - تاریخ خبر : دوشنبه 12 خرداد 1399 - 13:29
در نشست تخصصی انجمن علمی ارتباطات دانشگاه صداوسیما بررسی شد:

فراخوان جشنواره مجازی "امید و یاری گری"

مقدمه
سال 1399 شمسی با پدیده عجیبی در سراسر دنیا به نام کرونا آغاز شد. ویروسی که با همه کوچکی خود دنیا را به تسخیر خود درآورده وهمه ابعاد زندگی انسان ها را تحت تاثیر خود قرار داده است. در سال جدید مهم ترین پدیده ای که باعث شکست این ویروس و بازگشت سلامتی برای هم میهنان عزیزمان می شود به یقین در دو کلمه امید و یاری گری همه افراد کشور خلاصه می شود.
در کنار ویروس کرونا بسیاری از فعالیت های اقتصادی کشور نیز همچون دیگر قسمت ها دچار مشکل و بحران شده است و این بحران بعد از شکست کرونا تاثیرزیادی بر اقتصاد کشور خواهد داشت. با توجه به شعار رهبر معظم انقلاب اسلامی مبنی بر جهش تولید در سال 1399 امید هست بعد از شکست ویروس شوم کرونا ، تمام افراد کشور دست به دست هم دهند تا تولید ایرانی رونق یابد و ایران عزیز اسلامی به بهترین جایگاه های خود دست یابد.
مسابقه :
دانشکده هنرهای دیجیتال دانشگاه صداوسیما قصد دارد به سهم خود ، جشنواره ای را در فضای مجازی برای مقابله با ویروس کرونا و جهش اقتصادی کشور در ادامه سال 1399 برای تمام دانشجویان رشته های هنری سراسر کشور در مقطع کاردانی و کارشناسی داشته باشد. از این رو مسابقه ای با نام امید و یاری گری را ایجاد کرده تا دانشجویان رشته های هنری سراسرکشور هرکدام به اندازه توانایی خود آثاری شایسته در دو قالب موشن گرافیک و پوستر با موضوعات "شکست کرونا " و " جهش تولید " ارائه دهند.
محورهای مسابقه :
• اتحاد و همدلی مردم برای مقابله با ویروس کرونا
• تلاش شبانه روزی و بی دریغ پزشکان و پرستاران و همه کادر فداکار بیمارستانی برای مقابله با کرونا
• فعالیت های فداکارانه ارگان های مختلف دیگر کشور همچون سپاه ، نیروی انتظامی ، هلال احمر، ارتش و بسیج و ... در مقابله با شکست ویروس کرونا
• افزایش امید و خود باوری به مردم برای شکست ویروس
• یاری گری مردم در شرایط مختلف به یکدیگر برای گذراندن شرایط ایجاد شده
• مقابله با اخبار جعلی در جریان پخش ویروس
• مراقبت های فردی و جمعی برای حفظ حقوق خود و دیگران در برابر کرونا
• وضعیت بهبود یافتگان بعد از کرونا و تلاش برای افزایش امید به زندگی در مردم
• وضعیت کشور بعد از بحران کرونا در حوزه های اقتصادی
• افزایش تولیدکنندهای ایرانی در جهت دست یابی به جهش تولید اقتصادی
• رشد توان تولیدی و رقابتی کشور در حوزه های مختلف برای مقابله با واردات در بخش های مختلف
• برنامه جهش کشور در حوزه های اقتصادی و علمی در سال 1399
قوانین و مقررات:
 آثار می بایست با ایده های نو و به دور از هرگونه کپی برداری طراحی شوند.
 اثر ارسال شده به جشنواره نباید به موسسه و نهادی فروخته شده باشد و اثر باید اصیل و اورجینال متعلق به خود هنرمند باشد.
 دانشجویان تمام رشته های هنری در مقطع کارشناسی و کاردانی سراسر کشور شرایط لازم را برای شرکت در فراخوان دارند.
 مشخصات کامل هر فرد شامل نام، نام خانوادگی، شماره تماس و کدملی است .همچنین لازم است که هر شخص تصویر کارت دانشجویی خود را ضمیمه مشخصات فردی به دبیرخانه مجازی ارسال کند.
 هر هنرمند مجاز است در بخش پوستر و موشن گرافیک 4 اثر (دو اثر در هر موضوع) به دبیرخانه مجازی ارسال نماید.
 پوسترها باید با روزولیشن حداقل 72 dpi در فرمت JPEGارسال شود.
 مدت زمان برای آثار موشن گرافیک محدودیت ندارد.
 آثار ارسالی موشن گرافیک باید با فرمت H264 در اندازه حداقل 1024 در 1280 پیکسل برای جشنواره ارسال و بارگذاری شوند.
 حجم ارسالی آثارموشن گرافیک نباید بیشتر از 200 مگابایت و آثار پوستر نباید بیشتر از 4 مگابایت باشد.
 جشنواره حق استفاده از آثار ارسالی را بصورت پخش در فضای مجازی و یا نمایشگاهی با ذکر مشخصات صاحب اثر خواهد داشت.
 به تقاضای شرکت آثاری که مدارک آنان ناقص ارسال شود و یا اثرشان معیوب باشد ، ترتیب اثر داده نخواهد شد.
ارسال آثار
متقاضیان شرکت در مسابقه ، می توانند آثار خود را از طرق زیر به دبیرخانه مجازی ارسال کنند :
1. ارسال اثر به ایمیل جشنواره : yofest@iribu.ac.ir
2. ارسال اثر به شماره تماس در پیام رسان های مختلف : 09906116575
ارتباط با کانال جشنواره : @omidvayarigarifestival
جوایز مسابقه
در بخش موضوع شکست کرونا
نفر اول در بخش موشن گرافیک : دو میلیون و پانصد هزار تومان
نفر دوم در بخش موشن گرافیک : دو میلیون تومان
نفر اول در بخش پوستر: هشتصد هزارتومان
نفر دوم در بخش پوستر : ششصد هزارتومان
در بخش موضوع جهش تولید
نفر اول در بخش موشن گرافیک : یک میلیون و پانصد هزار تومان
نفر دوم در بخش موشن گرافیک : یک میلیون تومان
نفر اول در بخش پوستر: هشتصد هزارتومان
نفر دوم در بخش پوستر : ششصد هزارتومان
لازم به ذکر است که جوایز در قالب خرید اثر از سوی جشنواره برای برگزیدگان در نظر گرفته شده است.
تقویم اجرایی مسابقه
مهلت ارسال آثار : تا 15 اردیبهشت 1399